Föremålsintresse

Titta! På vissa ställen på Klampen är det faktiskt barmark, så otroligt underbart! Men idag är vindarna kalla och det känns inte lika vårlikt som igår.

Och så den häringa hunden jag har fått... hon har nog faktiskt det som i hundkretsar så fint kallas för "föremålsintresse" *ler*

Här kliver hon på nere vid vattnet. Vanligtvis är hon inte passgångare.

 Men åter till det där med föremålsintresset. Här har Tosca hittat en ilandfluten mugg...

 ... och hur kul är inte det?! Muggen är ju lite konisk, vilket gör det svårt att få grepp om den. Hon hugger tag... och den flyger iväg i ena mungipan *S* Otrooooooligt kul, tycker Tosca.

 Jättejättekul!

 Ha! Så här kan man hålla fast den. Nu tappar hon inte greppet längre. Klok flicka.

En tur till Bräcke.

Innan vi är hemma igen är dagsljuset nästan slut.

Kommentarer

 1. Haha, hon blåser ju nästan bort! Fast det verkar inte bekomma henne det minsta... Livet med en grön hittemugg är härligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte bryr sej väl Tosca om lite blåst? Nej, inte alls. Och upphittade saker är bara det bästa som finns. På sista kvällsrundan igårkväll grävde hon upp ett gammalt plastlock, som hon grävt ner i snön själv för några veckor sedan. Sen hade hon så fullt upp med att bära det (det var bara ett litet lock, men uppgiften var stor! *S*) att hon alldeles glömde att kissa. Fick gå runt här hemma en stund för att hon skulle komma på det. Och jo, jag kunde plockat av henne locket, men det var ju viktigt för henne att bära det och det ville jag inte förstöra för henne!

   Jag är lite knäpp, kanske... ;)

   Radera
 2. Härliga bilder, nu är våren på g - även hos er! Fantastiskt även för kakan - det som göms i snö, kommer - som bekant - upp i tö... Många nya fynd väntar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den är på gång, men idag är det kallare igen och det kom lite, lite snö inatt... så det går så sakteliga åt rätt håll.

   Kakan kommer att göra många fynd den kommande tiden, det är jag säker på! *S*

   Radera

Skicka en kommentar