Vida och Vickan debuterar

Eftersom vi inte skulle ställa på kennelklubbens valputställning idag, så tog vi oss en skön skogspromenad i vanlig ordning på förmiddagen. Tosca var anmäld, men med behandling mot ev rävskabb så ville jag förstås inte åka dit och "frottera" henne med en massa andra hundar.

Brorsan Clinton höll ställningarna istället och blev BIR. Grattis till matte Anna! Fotot har jag lånat av Ronja Aspaas.

 Jag har sagt det förut, det är inte alla gånger jag lyckas så särskilt väl med kameran och Tosca *S*

Men... även om jag nu strök Tosca så fanns ju en annan liten vovve kvar att titta på på utställningen idag, så vi drog iväg till Söråker för att kolla in Vidas debut i ringen. Lite nyfiken på vad som händer där borta, det är hon!

 Visst behöver de öva lite mer, Vickan och Vida, men stundtals såg det riktigt fint ut!

Eller hur?!

Bra jobbat, Vickan. Nu tränar vi på lite till och anmäler raskt till nästa utställning!

Kommentarer

 1. Jag tycker att Vida ser jättefin ut. Nu är hon visserligen unghund fortfarande men många golden nuförtiden är så konstigt kortbenta och trubbiga i huvudformen. Kan ha (benlängden) att göra med hur man klipper dem förstås, men då kan man ju sluta med det! :D

  Så fin brorsa Tosca har. Fast hade hon varit med hade han "bara" blivit BIM!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tänk att man kan förändra så mycket med klippning (och avel, det går rätt fort att avla på vissa egenskaper, ju...). Vida är fin, behöver bli lite stabilare här och där kanske, men växer ju fortfarande.

   Clinton är en läcker kille och jag är rätt övertygad om att han blivit BIR även om Tosca varit där. Faktiskt *S* Men i mina ögon är ju Lilla Fröken BIS och typ Världschampion eller vad som helst! *fniss* Det behövs inga domarutlåtanden för den saken...

   Radera
 2. Vilken vacker och charmig fyrbent kompis du har! Ser så sprallig och glad ut. Går ofta in på din blogg men från telefonen och då kan jag inte kommentera.

  Vill passa på att önska dig ett riktigt Gott Nytt År!

  Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon är en värdig efterträdare till älskade Ida.

   Gott nytt år till er också! Ta väl hand om gamla Mira!

   Radera
 3. Hej Cornelia!
  Hon är verkligen fin Tosca:)Fota "spralliga" vovvar är inte så lätt ibland;)Clinton ser också väldigt fin ut, men självklart är Tosca sötare;))

  Kul att Vickan ställde upp med Vida, hon ser så fin ut och verkar lyda Vickan:) Det kommer att gå jätte bra för henne tror jag:)

  Hoppas det går bra med Tosca och att det inte är rävskabb.

  Må så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själv hoppas jag verkligen att det är rävskabb, för då blir det bra med behandling. Annars är ju klåda så svårt och diffust... och svårt att hitta orsak och rätt behandling för/mot.

   Ha det fint, Marie!

   Radera

Skicka en kommentar