Utan kamera

Idag glömde jag ta med kamera ut, så därför blir det mobilbilder från Klampen. Tosca hittar sin pinne, som hon lämnat på stigen senast vi var här. Hon får gräva en stund för att få upp den ur snön, men vet precis var den är.

 På spaning efter något intressant.

 Ännu mer intressant???

 Tjusiga isformationer som jag måste ge mej till att klättra ner och fota, trots avsaknad av kamera.

Fint är det!

Kommentarer

 1. Här är det satan i gatan snöfall! Så sån blev dagen. Hundtur, jovisst men sen skotta, skotta.
  I morgon är en ny dag. En skottadag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det snöade hos oss i måndags kväll/natt. Massor. Det är inte kul att skotta, nej.

   Radera
 2. Glömde säga att jag är så imponerad av din mobilkamera, riktigt fina bilder blir det med den och isbilderna är underbara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njaa.. den funkar så länge motivet är prick stilla (som isen) men rör det på sej det minsta lilla eller det är lite taskigt ljus så blir det bara blaha. Men vad kan man förvänta sej av en så gammal (flera åååår!) telefon i den lägre prisklassen? Jag har ju "alltid" (eller inte, då) med mej kameran, så jag behöver ingen bra kamera i mobilen, säger jag till säljaren i telfonbutiken. Jaja...

   Radera
 3. Hej Cornelia!
  Så fina bilder på både Tosca och isen:)Nästa gång du byter telefon, ta en med bra kamera i då;)då har du ju två bra alternativ:)) Ibland är det ju skönt att inte ha med sig den vanliga kameran, mobilen är ju faktiskt smidig:) Tosca blir alltid så vacker på bild, hennes färg på pälsen är ju sååååå fin:))

  Må så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera

Skicka en kommentar