Tosca - junior!

 Idag fyller Tosca 9 månader och blir därmed Junior! Tänka sej... så fort tiden går!

Vi har turen att få låna Vida idag och ger oss iväg ut till "Kroken", där ingen varit före oss. Helt orörd snö... det blir till att pulsa för min del men hundarna far fram som vanligt.

Innan vi åkte ägnade jag en stund åt att leta efter Stures borttappade telefon. Ett litet tag trodde jag att jag hade lyckats lägga den i tvättmaskinen tillsammans med ett gäng lakan. men till sist hittade vi den i pappersinsamlingskassen ute på altanen(!). Bra att den inte låg i tvättmaskinen!!










 - Men hjälp! Vida äter upp mej!


Lite konstiga färger och så... men det var bara lillkameran som var med ut idag. Jag får leva med det. Men det syns tydligt att tjejerna roade sej kungligt!

Kommentarer

  1. Underbara hundbästisar!
    Huuuur kunde mobilen hamna DÄR!!! Tur att den återfanns!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tja... lägger man sin telefon i högen med reklam som ska ut till pappersinsamlingen... och så kommer jag och samlar ihop hela rasket och bär ut det... Då kan det bli sådär! *S* Mycket bra att den inte åkte tvättmaskin, det hade varit värre.

      Hundbästisarna är jättetrötta nu och ligger på golvet och sover som stockar *S*

      Radera
  2. Grattis till junioren, förresten! Hur står det till i rangställningen mellan Vida och Tosca nu? På bilderna ser de jämspelta ut. "Får" Vida fortfarande lägga beslag på Toscas leksaker och så?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är Vida som är högsta hönset. Hon tar alla leksaker, Tosca får inte "låna" nån alls, trots att det är hennes ;)

      Och i bilen får Tosca inte ligga ner heller. Vida lägger sej och sträcker ut sej skönt och härligt... Tosca måste stå (vilket hon aldrig gör annars)!

      Jojo, i hundvärlden är det tydlig rangordning. Men det är ju precis som det ska vara. De är bästa kompisar iallafall (eller kanske just därför, för att det är så tydligt). I leken är det Tosca som är den drivande, den som vill och vill och vill, hela tiden. Vida kan tycka att det blir en gnutta för mycket och då lägger hon bara av.

      Radera
    2. Kan inte låta bli att skratta! Stack-ack-ack-ars Tosca!

      Radera
    3. Ja, det skär ju i mitt mammahjärta som tycker att man ska vara "snäll" mot sina kompisar, det ska vara rättvist osv... men i hundvärlden funkar det ju inte riktigt så! *S*

      Radera

Skicka en kommentar