Besviken

Idag har jag försökt prata med folk på CSN. Jag kan väl säga att det nog är enklare att kommunicera med lyktstolpen här bak i bilden. Alltså, jag är så besviken på deras ärendehantering och deras bemötande av sina kunder. För visst är man väl kund hos CSN? Eller kanske Underlydande... eller nåt annat väldigt långt ner på den stege där de tydligen placerar människor.

Jag trodde att jag inte längre var kund hos dem. Men det vill de inte gå med på. Och som sagt var, jag känner mej otroligt besviken. Nog om det.

Men nån lust att fotografera och skriva glada saker om tövädret och visa kul bilder på Tosca klädd i snöbollar från topp till tå, nä det hade jag inte. Istället blir det dessa två bilder hemifrån trädgården, där Tosca roar sej på egen hand medan jag lagar mat och bakar lite. Så länge ingen snö rasar med stora brak från grannens tak är hon go och glad och står inte och skäller heller. Men... när det rasar snö blir hon också ras... -ande! *S*

Vaddå? Ville du mej nåt?!

Den svarta snöklumpen där bredvid henne, har hon burit hem själv nerifrån "stora" vägen. Hon är en hejare på att bära saker.

Som plåster på såren, eller nåt, bakade jag denna semmelkladdkaka. Serveras med vispad grädde och rostad mandel. Och jag tänker minsann äta den också!

Kommentarer

 1. Vilken fin vovve hon är Tosca. Ser riktigt full i sjutton ut hihi.
  Har saknat dig och dina fina kort "Raggsockan". Då är det bra att du har flera bloggar och ser att ni ändå har det bra i snön.
  Kram Yvonné

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har fullt upp med att syssla med vovven, vet du. Kortmakeriet går på sparlåga. Men kul att du hittade hit och ville lämna ett litet spår efter dej, Yvonné!

   Radera
 2. Det där lät ju inget bra alls! Så ledsamt att de inte lyssnar utan beter sig som översittare. Nä, kund är man inte där, väldigt mycket underlydande.

  Semmelkladdkakan däremot, ser överlydande ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen katastrof, mer en principsak och jag känner mej illa behandlad. Så. Men väldigt typiskt myndigheter att ägna sej åt översitterifasoner och det retar mej något alldeles kolossalt.

   Gillar du mandelmassa så testa kakan, för all del.

   Radera
 3. Nå vet ikke jeg helt hva CSN er, klarte ikke helt å skjønne heller.
  Bor i grannelandet ikke alt er helt likt. Men trist/leit å kjenne seg dårlig behandle,det er ingen god følelse.

  Godt du har Tosca, hun kan trøste å gjøre enn glad igjen.

  Men du, for en deilig kake det så ut. Mmmm, får jo helt vann i munnen her.

  Så du hadde skrevet i bloggen til Mille.
  Liten oppdatering her i full fart. Mille har trappet ned til 50 mg to ganger om dagen på smertestillende, hun var oppe i 70 mg x 2 pr dag. Har ikke sett tegn til halting eller vansker med å reise seg. Men litt mer på og av i forhold til utholdenheten på turene. Så trappet opp på en medisin som skal gi økt blodgjennomstømning i de små blodårene, altså gi mer oksygen til blant annet muskler. Så får vi se om det er disse hun har merket at hun ikke har fått på 10 dager.

  SvaraRadera
 4. Hej Cornelia!
  Det är sååå tråkigt när man känner sig illa behandlad av någon myndighet. Man blir ju vansinnig. Hoppas du får nån rätsida på det:)Tosca är lika söt som vanligt i alla fall:)))

  Den där semmelkladdkakan såg väldans god ut:))

  Ha en fin dag imorgon
  Kramizar Marie

  SvaraRadera

Skicka en kommentar