Mysiga Mellansjö

Det tar ungefär halva da'n att ta sej hit. Vi ska packa och lasta och hämta grejor i Bosvedjan och handla lite och äta lite och... och... och... men nu är vi framme!

Det har snöat lite sen sist vi var här och det är vitt och fint. -8 grader när vi kom hit, men det blev lite varmare under kvällen. Dock fortfarande på minussidan.

 Månen lyser vackert.

Och vänder jag mej lite till vänster, där jag står på altanen, har jag denna vy över sjön. Gissa varför vi trivs här?!

 Guldhunden poserar aningen motvilligt.

På kvällen tänder vi marschaller och inväntar våra julfirare. Jansson står i ugnen och det doftar så gott i huset. God Jul till alla som kikar förbi här i bloggen! Önskar er det bästa!

Kommentarer

 1. Annika i Lindby23 december 2015 21:24

  God Jul till er alla! När jag ser dina fina bilder från Mellansjö, vill jag flytta lååååångt norrut :-) GuldToscas första jul ju, roligt! Ha det bra!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag skulle kunna tänka mej att flytta litegrann åt andra hållet, jag. Vinter är inget vidare, men det är bara att gilla läget. Pälsarna håller sej betydligt renare iallafall (när det är snö, alltså).

   God jul till er i Lindby!

   Radera
 2. Oj, vilken VINTER! Vackert (och kallt). Härlig bild på Tosca. Trodde du skulle jobba, jag men det verkar långt att pendla då! Ha en fin jul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag SKA jobba. Och det är väl inga problem att pendla fjorton mil? Kunde du pendla 11 mil om dagen i åratal kan väl jag pendla ett enda dygn?! Åker imorgon bitti... har ju privatchaufför, minsann!

   God jul!

   Radera
 3. Så nydelig og vakkert vinter vær. Nå fikk jeg et lite snev av julestemning.
  Her finnes det ikke så mye som et rimlag på bakken. Regnet litt i dag, meldt mye vind og regn i morgen samt pluss 8 grader.

  Nydelig bilde av Tosca i den hvite snøen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi har haft en alldeles underbar jul, även om det faktiskt regnade på själva julafton. Fast då var jag på jobbet, så det märkte jag inte så mycket av.

   Hoppas att ni har haft det riktigt gott, du och Mille!

   Radera

Skicka en kommentar