Mellansjö

Vaknar i Mellansjö, men då är det kolsvart. Ännu mörkare här än hemma och längre fram på förmiddagen också, känns det som. Men det är kanske bara för att det är mulet och faktiskt snöar litegrann på morgonkvisten?

Men så här ser det ut just nu. Lite, lite snö, men det är ingen mysig snö utan hård och trist och "krasig" skarsnö. Kunde likan gärna (hellre!) varit utan, faktiskt.

Går en förmiddagsprommis ut på udden, där det är ännu mindre med snö. Tallarna här är rester efter stormen Ivar, julen för flera (eller kanske tre??) år sedan.

Isen ligger, men jag vet inte alls hur tjock den är. Beger mej såklart inte ut på den, även om termometern säger att det varit -19 grader vid något tillfälle sen sist vi var här. Brrr.

 
Snygg-tjejen!

 Tofsen har trillat ner så luggen hänger i ögonen.

De här tallarna har jag ju fotograferat massor med gånger, men jag gör det igen. De är så imponerande. Stoooora träd och en rätt liten hund.

Kommentarer

 1. Är det där ni är! Jo, mörkt var det även här idag, adventsbelysningen var på hela dagen.
  Udden är fantastisk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja... det var där vi VAR. Sen åkte vi vidare mot Jämtland och ganska sent på dagen så åkte vi hem igen. Snabba ryck.

   Radera
 2. Läste ditt übertydliga recept på cheesecake - hahahaha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annalena, som frågade efter det, har gjort den "tusen" gånger och ville bara ha proportionerna på ingredienserna. Och det stod ju iaf på den där lappen *ler*

   Radera

Skicka en kommentar