Klubb-prommis med halka och så en gammal skateboard

Förskräckligt isigt på vägarna runt klubben idag. Ett och annat träd har blåst omkull också sedan sist vi var här.

Tosca utforskar omgivningarna och har ingen lust att komma när jag ropar. Jag får gå och hämta henne, den lilla rackaren. Suck, jag undrar om jag någonsin kommer att få till det där???

 Men hur som helst, så är omgivningarna av det vackrare slaget...

 ... liksom hunden.

Glömde sätta upp luggen idag och hade ingen snodd liggande i bilen, som jag trodde. Så synfältet är väl något begränsat.

 Fler träd som blåst omkull.

 Temperaturen är ungefär -11 och världen ganska så frostig.


 Tosca har hittat något mycket intressant och undersöker det noggrant och ingående.

Måhända kanske nån liten sork eller nåt av hennes beteende att döma??

Sen går vi ner på plan och kör ett litet lydnadspass och där är hon riktigt, riktigt duktig. Utan störning och "under kontroll", liksom. Hon begriper vad jag vill och utför det också. Jaja... det blir nog bra med tiden! *S*

Fick låna en gammal skateboard av Johan, så nu har Tosca börjat träna... *ler*

Funkar inomhus också. Hjulen mot mattkanten, så vi inte skrämmer henne. Bara kliva upp och ner i lugn och ro. Blir kul, det här *ler*

Kommentarer

 1. Hej du :"Eeeeh... jag rullar dem bara mellan mina två händer? Inte nåt konstigare än så." Jaja... jag böjer mig, krälar i stoftet och så.... haha!
  Härliga frostbilder på Tosca med och utan ögon. Skadeboarden verkar ju vara ett jättekul träningsinstrument!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej på dej, du! Jag menade inte att vara stöddig eller nåt, men jag kan inte förklara det på annat vis, för det ÄR så jag gör, bara. Du behöver verkligen inte kräla nånstans alls!

   Ganska kallt idag också. Man blir rosig om kinderna, minst sagt. Och tänk, så bra att Johan har så många avlagda skateboardar att Tosca och jag till och med kunde FÅ en!! Så snällt! (Jag är rätt övertygad om att en viss liten Vida också har börjat "åka skateboard" idag, jag... *S*)

   Radera
 2. SkaTeboarden, heter det och det förstod du ju men jag kan passa på att rätta när jag ändå måste tillägga att den där naturbilden med den blå och gyllene himmelen är fantastico!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den där utsikten är från det underbara berget, där det ska byggas fritidshus. Du vet... brukshundklubbens "eget" skogsområde, det gamla militära området. Det är så sorgligt att man bara vill gråta. Det grävs och grejas med stora maskiner och det kommer att bli så dumt, alltihop. Men än så länge kan man gå där.

   Radera

Skicka en kommentar