Torsdag i full fart

Jag undrar hur alla de här skoterspåren, som jag traskar omkring i nu, kommer att bli till vintern. Jag hoppas och håller tummarna för att de ska funka lika bra som promenadstråk då som nu. Det vore toppen!

 Tjohoooo! Här kommer Tosca!

 Och här är hon också. Gosigaste öronen i världen!

 Roligt hela tiden!

Och så himla fin. Jag tror faktiskt att hon är den snyggaste hund jag någonsin haft. Nu är ju inte utsidan det som betyder mest, men temperamentet är det minsann inte något fel på heller. Trevlig, social och genomhärlig är vad hon är.

Och ja, jag är partisk. Och ja, jag älskar den här Toscakakan. Och ja, jag får skriva och skryta och skrävla precis hur mycket jag vill, för det här är min blogg. Så det så.

 Skutteliskutt!

Medan vi är ute i skogen står degen till de här brödkakorna och jäser hemma i köket. Gott, gott.


När vi varit och handlat lite åkte vi mot Kovland och då såg det ut såhär på himlen... fast alldeles mycket mycket mer fantastiskt i verkligheten, förstås.

Hämtade Alice på skolan och åkte hem till henne för att säga GRATTIS på födelsedagen som var häromdagen. Hon bjöd på tårta och hembakta kakor. Presenten var den sedvanliga, ingen överraskning precis men jag tror ändå att den uppskattades.

Vidare från Kovland och hemåt igen. Stopp på badhuset i Kvissle, där Alfred med föräldrar väntar. Eller ja, de har såklart redan börjat bada när jag dyker upp med dagens pannkakor.

Simskoleavslutning. Föräldrarna får komma in och titta och det stör koncentrationen hos Alfred ganska rejält *S* Han spexar och busar. Och simmar litegrann också *S*

OCH! Så har han klarat sitt första simmärke, nämligen Sköldpaddan. Då ska man kunna flyta fem sekunder på rygg och sedan vända sej till magläge. Lätt som en plätt för ett vattendjur som Alfred!

Kommentarer

 1. Tror absolut att Alice uppskattade "årsboken", vem skulle inte det!! Har hon gjort rullrån! Jag måste vara ensam i världen om att misslyckas med dem.

  Första märket bland många, kul!

  Tosca är verkligen fin, finare, finast. Bra bättre, bäst. En lycklig hund på det, så nog kan du skrävla på, du!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite, lite osäker på om hon gjort rullrånen själv, men de andra kakorna hade hon bergsäkert bakat (de med non stop på). Jag har aldrig ens provat göra rullrån. Har inget järn, serru.

   Jättekul med simmärken och det finns så väldigt många på låg nivå nuförtiden. När jag började ta märken kom just Fisken (25 m simning), strax innan hade Järnmärket varit det första (50 m). Så nu kan man verkligen motivera nybörjarna att ta små steg framåt. Samtidigt skinnar man deras föräldrar på grymma slantar... och om det kan man tycka lite olika.

   Som jag sa förut, man ska älska sina hundar, annars är det nåt som är fel. Så jag fortsätter att älska mitt Guld! Och skäms inte för det heller *S*

   Radera

Skicka en kommentar