Måndag igen

Det var nog bra att jag tog det riktigt lugnt igår, för idag mår jag lite bättre. Tosca tar med sej ett höstlöv in från morgonprommisen.

Medan vi äter frukost "äter" Tosca lite pinne igen. Gulle-grisen, man kan inte annat än tycka om henne!

Provar en ny väg idag igen. Tosca börjar självklart med att snoka reda på ett älgben. Det är inte för inte som mina ungar kallade den här skogen för "Älgbensskogen" när de var små.

Inget vidare ställe att gå på alls. Inga vettiga stigar och inget kul underlag. Vi går tillbaka.

 Men vi ser en havsglimt iallafall. Fint!

 Vi väljer höger här idag, mot Myre och Mingen.

 Vi kommer till ett litet igenbommat torpställe med en gammal husvagn intill.

Stigen fortsätter förbi och en annan dag går vi nog lite längre här, för jag tror man kan komma ut på vägen mot Uddarna.

 Men idag vänder vi och går tillbaka igen.

Tosca har en frisbee...

 ... som hon gillar att leka med. Egentligen var det hussen som fick den när han fyllde år, men Tosca tog över den ganska så omgående och jag tror, ärligt talat, att hon har roligare med den än vad Sture någonsin skulle ha haft! *S*


 Ägnar lite tid vid symaskinen.

 Dagens "skörd" så här långt.

Kommentarer

 1. Rena rama stentorget det där... men tänk vilka nya upptäckarrundor du och Tosca hittar. Det blir toligt, sen, när ni kan gå obehindrat långt.

  Höstvackra färger är det i Toscas lekfynd och du är så duktig med vantsömmandet. Men allra bäst är att du mår bättre. Fortsätt med det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tänker ofta på det... att till sommaren kan vi nog gå hur långt vi vill. Kanske till och med cykla lite, lite försiktigt. Jag ser verkligen fram emot det!

   Jag tror att jag motade Olle i grind då i söndags, när jag verkligen tillät mej känna efter och böjde mej för kroppens vilja. Förkylningen verkar försvinna i ungefär samma takt som den kom, även om jag känner mej en gnutta matt emellanåt.

   Glad att takbesiktningen gick bra för din del!

   Radera

Skicka en kommentar