Kamo-hund

Kamouflage eller kameleont? Den här hunden verkar anpassa färgen efter omgivningen. Här ligger hon på badrumsgolvet, för såklart följer hon med när jag går på toa på morgonen *ler* Ser aningen sömnig ut, kanske.

På förmiddagen åker vi ut till Bergafjärden och plockar en liter blåbär. Synnerligen tråkig sysselsättning, anser Tosca. Först plockar och äter hon blåbär, hon också, men tröttnar strax på det...

... och lyckas istället snoka reda på en röd fotbollsstrumpa(!). Hur den har hamnat här förtäljer icke historien och hur Tosca lyckades hitta den vet jag inte heller, men plötsligt bara hade hon den. Mycket skojig att slänga och busa med!

När jag plockat färdigt går vi en sväng i skogen.

Hittar en jättedöd fågel och Tosca snor åt sej några fjädrar och springer omkring med dem spretande ur munnen. Igen, så nöjd med sej själv *S*

 Och igen, igen då. Hon är väldigt kamouflage-färgad. Syns liksom inte i skogen?!

På eftermiddagen lägger jag ett litet spår i hemmaskogen. Det går finfint, faktiskt, och Tosca blir så glad när hon hittar en av sina leksaker mitt i skogen. Hurra!

Kvällstur till klubben, där det är en väldig massa folk. Valpkurs, visar det sej. Vi går i skogen, vi, och övar lite av varje på egen hand. Pratar med lite människor på parkeringen och tittar på några hundar också. "Alla" har redan träffat Tosca på elitspåren för ett par veckor sedan *S* Hon måste ha gjort intryck, verkligen. Kändisvovven.

Nu kokar jag svartvinbärssaft och sen blir det nog kväll här hos oss.

Kommentarer

  1. Flotte herlige bilder Cornelia.
    Er det slik at dere bare kan gå ut døren hjemme og komme inn i skogen, eller må dere kjøre bil for så å gå i skogen? Deilig med blåbær, det er sunt og godt. Min blåbær er frosset ned og skal brukes frem til neste høst.
    Fargen på Tosca er bare helt nydelig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, så bor vi. Men ofta tar vi också bilen till något annat ställe, någon annan skog, för annars blir det för tjatigt... att bara gå hemma. Men kommer ju inte så långt med små valpben.

      Radera
  2. Forresten tror jeg du har en hund som liker å være på oppdagelsesferd, for synes hun ofte finner mye rart på turene sine....hi, hi! ( smil.)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hon är så självständig och hittar på så mycket på egen hand att hälften kunde räckt och blivit över! *S*

      Radera
  3. Man kan nästan tro att badrummet är designat bara, bara för Tosca!
    Upptäckar-Tosca i farten igen och ett lagt spår är ju nästan samma sak!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jamen, självklart har vi bytt ut allt kakel och matta och allt sedan Tosca kom (skojar såklart).

      Livet är stenkul på alla sätt och vis och det är som det ska vara.

      Radera

Skicka en kommentar