Hitta på!

Om man får en äggkartong av sin snälla matte är man sysselsatt en låååång stund *ler* Tosca har haft kul!

Förmiddagssol på Guldet. Något har knakat där borta i skogen. Jag ser inget, Tosca ser inget? Eller gör hon det? Jag vet inte. Det knakar lite till och Något måste det ju vara. Hon är på helspänn och spanar en stund. Jag kan fortfarande inte se något. Utom en väldigt vacker hund, förstås.

När hon till sist släpper och bestämmer sej för att springa till mej... då lösgör sej tre rådjur där borta i skogen. Skojigt! Men inte så skojigt att man måste springa efter dem. Duktiga, duktiga hund! Hon säger "voff" en gång och sen kommer hon efter mej, som promenerar vidare.

Åh! Vad jag är glad åt detta! Jag hoppas så att hon inte blir någon jakthund, för vi har gott om rådjur i skogarna häromkring.

Sen kan man åka hem och hitta på att gräva en liten grop i gräsmattan, för då...

... får man så fina fötter! *S*

Miljöträning hittar jag på.

Vi möter ett lite äldre par på väg in i nån affär. Tanten stannar till och tycker att Tosca är såååå fin. Ja, det är hon. Det ser nästan ut som en låstsashund! sa Tanten. Jag tar det som en komplimang. Tosca är så fin att man inte kan tro att hon är på riktigt ens. Det ni! *S*

Idag tror jag att Tosca fick träningsvärk i svansviftarmuskeln, om det nu finns någon sådan. Det syns inte på bilden, men vi stod här vid entrén en god stund och folk kom och gick. Och Tosca viftade på svansen åt alla och envar (och ville för all del väldigt gärna hälsa på alla också, men det fick hon inte... taskig matte hon har).

På hemvägen går vi en bit på cykelvägen längs Ljungan. Tosca hittar en pinne som hon bär med sej en bra bit.

Vilket vackert höstväder vi har!

Äntligen hemma! Tosca har en ny pinne och alla sätt är ju bra utom de dåliga. Alltså är det här ett bra sätt att hålla en pinne på. Särskilt om man har lite dåligt med tänder här och var i munnen. Men framtänder har hon iallafall *S*

Innan jag åker iväg på vattengympa tillsammans med Vickan så tar vi en liten prommis nere på Klampen.

Solen lyser på... Guldet. Såklart.

Men hoppsan, ojsan! Det var två andra hundar där idag. Men allt går fint och Tosca får träffa två gamla damer, som är vettiga och tydliga. Det blir ingen lek, men heller inget bråk. Nyttigt och sunt hundmöte, så himla nöjd är jag med det. Hussen var en trevlig prick också, så allt blev bara bra.

Damerna är 14½ respektive 12½ år gamla(!).

Kommentarer

 1. Härlig bildkavalkad på lurvet! Lurvig ser hon verkligen ut, där hon ligger förnöjt vid sitt jordhål. Underbart foto med cigarr i munnen!!! Å så motsolsbilden vid Klampen - vilken målning!

  Förstår att det kändes bra där med rådjuren!

  Imponerade huskydamer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De var liiiite läskiga... tanterna, men allt gick så bra.

   Kikade lite bakåt i min blogg idag och du har ju väldigt rätt i att hon blivit lurvig. Vilken skillnad det är på päls och allt sedan vi hämtade henne för bara tre månader sedan!

   Rådjuren var verkligen dagens händelse. Hon kan ju såklart komma på en annan gång att det är kul att springa efter, men just den här gången gick det bra. Väldigt skönt.

   Väldigt skönt också att allt gått bra med Ankan!

   Radera

Skicka en kommentar