Utflykt och staket och spår

En tur till Härnösand med stopp vid Bölesjön, med matsäcken i kylväskan. Det ser fint ut på bilderna, men var inte så trevligt. Varför måste folk bajsa i skogen på en rastplats, när det finns toaletter??? Överallt låg det toapapper och bajshögar. Blääääh!

Klicka på bilden så blir den större.

Vi åkte till Y-et, designat av vår före detta granne (numera död), den världsberömde konstnären Bengt Lindström. Tosca tyckte det var hellöljigt att posera just där.

Vi tog en liten prommis längs den här vägen istället. Dricker vatten gör man bäst med alla fyra fötterna I vattnet, det vet väl alla? *S* På bron hade någon klottrat ett klurigt budskap. Vad är fult och vad är fint, egentligen? Det ligger i betraktarens ögon, heter det ju så vackert. Och sant.

Olle kommer och hjälper oss att hägna in en del av trädgården. Detta för att hålla Tosca på hemmaplan, så att hon inte skrämmer slag på vår hundrädda granne eller kommer i vägen för en bil.

Vi tvåbenta är mycket nöjda med arrangemanget. Tack Olle, med din hjälp gick det ju så mycket fortare, bättre och smidigare än om vi skulle jobbat på egen hand!

Särskilt kul tycker jag att det blev att det finns buskar och snår och ställen att busa omkring i, inte bara en gräsmatta. Tosca kollar noga in läget...

 ... suckar lite och lägger sej sedan demonstrativt här och "surar". Inte det minsta lilla nöjd är hon.

Och jag kan konstatera att här behöver det rensas bort tistlar i gången igen. Titta förresten på solen på den här bilden, den vill verkligen ALLTID lysa på Tosca!

 Roligare blir det på kvällen med prommis runt klubben...

 ... och rejs på appellplan (som skulle behöva besök av en gräsklippare).

Ingen skärpa nånstans, men det är inte så lätt med pluttkameran och en Tosca i full fart.

Avslutar dagen med ett kort litet spår med synretning. Det har blivit mörkt så kameran tycker att blixt ska användas.

Det blev lite snurr på slutet, då hon nog fick vittring av leksaken och gick upp med näsan litegrann. Men jag avvaktade stilla och hon löste det. Lycka!

Sen ville hon inte alls gå hem. Hon ville göra mer sånt där kul!

Men det var verkligen dags att fara hem. Inte för att det var såhär mörkt, som det ser ut på bilden, men solen var på väg ner.

Nu sover vovven. Det har varit en tuff dag, tydligen.

Kommentarer

  1. Det blev ju kanonbra med stängslet! Måste kännas skönt att det kom upp så fort.

    Trodde först att du trixat dit den där texten "fult är fint". Men... bron, som jag tycker är rätt fin, i allafall på din bild, blev fulare med klottret.

    Fantastisk solnedgångsbild!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Missförstå mej inte. Jag tycker inte att man ska klottra och givetvis blev den fina (det tycker jag också att den är) bron mycket fulare med sprayad text på. Men tanken som sådan kan jag på något sätt köpa.

      Stängslet blev super och det finns såklart planer på att utöka reviret för damen också, men som ett första steg är det toppentoppen. Synd att inte hundrädda grannen var lika nöjd som vi själva, bara.

      Solnedgången var så mycket vackrare i verkligheten, dimman låg över vattnet och det var alldeles fantastiskt. Men lillkameran tyckte det var svart. Punkt slut.

      Radera

Skicka en kommentar