Torsdag med Tosca, nu igen

Tycker att jag skriver "Torsdag med Tosca" väldigt ofta, vilket bara visar att det är så sant som det är sagt; att tiden går fort när man har roligt. För roligt är precis vad jag har. Hela tiden! Den här tiden, som bara flyger iväg.

Förmiddagspromenad tillsammans med hussen...

... som håller i kameran medan lillhunden provar balanshindret. Tja, det var väl inga farligheter alls?? Fattar inte grejen, liksom?


 Sen går man ner här och får godis. Jaha.

 Hela vägen ner, säger du matte? Okej, då.

På eftermiddagen åker vi iväg med ett kort som ska levereras och så köper vi oss en ny brödrost, istället för den jag tappade i golvet häromdagen. Hela höljet (av plast) sprack, så den gick inte att använda mer.

Tosca har listat ut att bagagenätet har en öppning... hmmm... snart har vi nog hela briarden rätt igenom där.

I Birsta ägnade vi oss som vanligt åt lite miljö- och koppelträning. En "otäck" fotboll låg det där och skräpade. Men inte sååå värst hemsk ändå. Strax har Tosca bestämt sej för att det är hennes boll, det var ju hon som hittade den, eller hur?

Vi låter den dock ligga kvar där på gräset och traskar vidare.

Vi hade också lite av det som så vackert kallas "passivitetsträning" och som är nog så viktigt. Göra ingenting är inte det allra lättaste, men det gick fint, det också. Ligger här och tittar på folk, barnvagnar, kundvagnar och till och med ett par cyklister som trampade förbi. Duktig, duktig tjej!

Kommentarer

  1. Haha! "Jag är inget bagage, jag är hederspassagerare!" . Jag undrade just om du fortfarande satt med henne i baksätet. (Har ju tusen nyfikna frågor hela tiden men det får ju vara måtta på terror! )

    Duktig hon är på hög höjd också!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fråga på du, det är så härligt med någon som verkligen intresserar sej för våra göranden och låtanden. Kan möjligen tänka mej att det finns en och annan som tycker att det är "för mycket Tosca". Men då får de tycka det. Hon är Viktigast.

      Radera
  2. Men oj vad hon växer, snart stora tjejen. Undrar hur länge det dröjer innan Tosca kommer på att hela hon kan tag sig igen bagagenätet, sötnosen. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte särskilt länge alls. Hon är rätt smart också, nämligen. Bortsett från att hon växer som ogräs *S*

      Radera

Skicka en kommentar