Ännu en sommardag

Slutade igår med en solnedgångsbild och börjar dagen idag med en soluppgångsdito. +2,7 grader ger fantastiska dimmor över sjön och även om jag fotat detta motiv många gånger tidigare så kan jag inte låta bli idag heller. Njuter av en fin, tidig morgon tillsammans med Guldet.

Går sedan in och lägger oss igen, för klockan är inte frukostdags än.

Sover tills klockan är nästan halv nio!!! NÄR hände det senast?! Ingen aning. Men idag blev det så och frukosten blev istället för tidig alldeles väldigt sen. Avnjuter den ute på altanen där solen ligger på och det plötsligt står +25 på termometern.

 Åker till Hedsjön idag, för där är det sol tidigare på dagen än vid Mellansjöstranden.

Känns som om jag tjatar lite om termometrar idag, så då får väl den här bilden plats också. Nitton i vattnet är riktigt skönt, tro det eller ej.

 Så jag tar mej ett litet dopp.

 Tok-Tosca blir plötsligt helstollig och far fram som värsta vattendjuret...

 Det skvätter!

Paus i springandet. Den här bilden är INTE manipulerad... solen sken så här på Guldklimpen och det var otroligt vackert!

 Allt ljus på mej!

Tjoheeej!

Kör ner huvudet i vattnet, springer i full fart och morrar samtidigt... fullkomligt galen! *S* Och har hur kul som helst!

 Lite stillsam och eftertänksam.

Sen får hussen maka lite på sej så hunden får plats på handduken medan hon tuggar på en pinne och torkar pälsen lite.

 Tuggar på en annan pinne, liggande i skuggan. Ganska skönt, det också.

Åker hem och äter lunch kl 14 (det är hundens lunchtid, så vi tvåbenta anpassar oss efter det). Grejar lite i huset, går en prommis till och packar sen ihop och far hem.

Paus vid Lomtjärn igen. Jag bara måste "papparazza" dessa människor, som uppenbarligen har haft matsäck med sej och nu slocknat på gräsmattan. Något ovanlig syn på en vanlig rastplats längs E14... *S*

Kommentarer

 1. Så herlige bilder du har tatt i dag.
  Det første bildet du tok til morgen i dag og det med lyset som skinner på og over Tosca er jo bare helt magisk. Så nydelig. Lyset har mye å si på bildene vi tar det er sikkert.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Solen på Tosca var alldeles extra fin, men så är ju hela hunden just det... extra fin... också! *S*

   Radera
 2. Även solen vet Toscas plats i universum, först, främst och i mitten samtidigt! Du hinner fånga allt också och badar med kameran! Kanske det är den vattensäkra?

  Underbart vattenrace, tänk vad hon kan sysselsätta sig! Om det sen är så där jättemysigt med en plaskvåt och sandig liten toka bredvid på handduken, vet jag förstås inte!

  Bra papparazzat, haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det var vanliga kameran. Tosca håller sej där hon bottnar och jag gick en bit längre ut, så var det ganska riskfritt med tanke på stänk och så.

   Du har helt rätt i det där med mysigheten med blöt hund på handduk, men men... damen är väl på väg att bli lite bortskämd, kanske? *S* Åtminstone på den punkten.

   Radera

Skicka en kommentar