Tosca resten av dagen

Det är onsdag och det har ju blivit vår klippa-klorna-dag och väg-dag. Kloklippningen gick suveränt idag och vågen stannade på 13,7 kg. Alldeles lagom på en lagom tjock liten hund. Jag kan också meddela att Frontline verkar fungera här i norr, inte en enda fästing har jag behövt plocka sen vi satte dropparna i nacken förra veckan, skönt. Tummen upp för allt!

Det behövdes fler lådor och burkar för mina specerivaror, så tillbaka till Birsta idag igen, för att inhandla detta. Sen skulle hussen köpa lite frukt och sånt och då passade vi på att ta oss en miljöträningsprommis runt i Birsta. Inga problem alls, men kissa här blev lite väl mycket, så det struntade hon i, lilla damen.

Istället åkte vi till Kovland en liten sväng och där gick det fint att gå på toa på den nyklippta gräsmattan. Sen "pratade" Tosca en stund med Lille Skutt, som har sitt sommarviste här i hundgården, som Tess aldrig använder.

Inget hundmöte här, då jag tycker att Tess är lite för stor, tung och våldsam. Inte elak och otrevlig, men "för mycket" för en liten pluttvalp som Tosca fortfarande är.

Vi tog en liten tur till "molägdan" på hemvägen. Det var ett bra tag sedan jag var här och första gången för Tosca. Den ska slås inom kort, för oj, vad gräset växer här också!

Vi tar en liten tur längs en fin stig. Solen tittar fram och det blir riktigt skönt.


 Tokstollen är på språng...

 ... och här också! *S*

Kommentarer

  1. Varje dag är ett äventyr - hon har det alldeles härligt, Tosca.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tja.. jag har det härligt, jag också! Och det är väl så det ska vara?! *S*

      Radera

Skicka en kommentar