Sommar!


Idag blev det äntligen Sommar! Sommar med stort S!

Om någon undrar varför allting hänger så långt upp i trädet, så beror det på...

 ... att Någon gärna leker med folks kläder *S*

Badar alldeles självmant idag, men inte mer än så här. Det räcker länge. Tids nog kommer nog den här lilla damen att bli ett riktigt vattendjur, det tror jag.

Emil och Johan är med oss till Världens Bästa Strand, alltså den i Mellansjö. Vi har den alldeles för oss själva och njuter (som synes) i stora drag. Vattnet har hunnit bli +20 grader och det är riktigt, riktigt skönt!

Emil.

 Och Johan hoppar som vanligt.

Hittar sej en mustasch i bästa Juholt-stil *S* "Vem är det?" undrar Johan och jag får förklara att han var socialdemokraternas ledare under en tid.

 Blötdjur.

 Gräva är också fantastiskt kul, tycker både två- och fyrbenta barn.

Och klättra på alla stenar man ser... det är Toscas melodi.

Men så blir man ju så innerligt trött av att vara med överallt och kolla allting, så då får man ta sej en liten tupplur i skuggan.

Lunchmaten var förresten med till stranden och jag hade väldigt små förhoppningar om att det skulle funka, men så fel jag hade. Mums! med picknick, tyckte Tosca och tuggade i sej alltihop på ett kick.

 Allra sötaste, sötaste tassen.

Och sötaste, sötaste nosen.

Och Johan... han hoppar. Överallt och alltid. Från bryggan på kvällen.

Sen finns det en bild till, som datorn inte på något vis kan förmås att laddas upp just ikväll. Den får jag visa en annan dag. Internet i hälsingeskogarna fungerar som det vill, ofta inte alls *ler*

Kommentarer

 1. Haha, jo, det var ju Juholt på pricken!

  Härligt med en egen strand sådär nära - riktigt avundsjuk är jag. Jag har också många egna ställen men det blir lite åka.

  Tassbilden är verkligen för ljuvlig och ja… det är ju resten av det tosciga också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här stranden ligger på pricken 2 km från huset i Msjö, så just nu blir det förstås bil dit, men annars promenerar jag gärna (även om det är en tråkig grusväg att gå). Det går att bada alldeles nedanför huset också, men då måste man ha skor på fötterna för de som hade vårt hus förut tyckte att det var jättebra att slänga allt (och då menar jag ALLT!!!) skrot i form av gamla mopeder, rostiga spikbrädor, glasflaskor och sånt "bra" rätt i sjön!!! Grannen har rensat massor, men det finns saker kvar, det gör det. Surt.

   Hela Toscan är fantastisk, från nos till svans och yttersta klospets, jepp så är det.

   Radera
 2. Hvilken herlige bilder av barn og hund.
  Nydelig bildene var av Tosca i sanden, det med nesen og poten hennes.....

  Hilsen Trude og Mille.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, söta Trude!
   Hon är så go, den här lilla valpen!

   Klia lite extra på Mille från oss!

   Radera

Skicka en kommentar