Klamp-kväll

Tossiga Tosca får en riktigt härlig tur ner till Klampen på kvällskvisten. Glädjen är inte att ta fel på och att hinna med med kameran låter sej inte göras så lätt...

Gräva är superkul!

 Badar och bubblar med näsan *S*

 Spanar.

Kvällssol. Och allra finaste, finaste lilla hjärtegrynet i guldskimmer. Kan man bli annat än lycklig?!

Kommentarer

 1. Ett vattendjur är hon, lilla Tosca. Tänk att hon tycker att det är så kul att "koka kaffe"! Nästa år kanske hon vill livrädda dig ur vattnet, så som Emba gjorde i sin ungdoms dagar, det var rätt häftigt!

  Vackert väder på det. Nä, man kan inte vara annat än lycklig under sådana premisser!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju haft newfoundlandshund... så det där med livräddning har jag faktiskt sysslat lite med "på riktigt". Ett år blev min njoffe faktiskt "Årets vattenhund", det du! *S*

   Det vore väldigt kul om hon blev en simmare! Hennes pappa älskar att simma, har jag fått berättat för mej, men ännu håller sej Tosca där hon bottnar.

   Radera
  2. Ja, just ja, det hade du ju! Att den blev "Årets vattenhund" var ju fantastiskt!

   Jättekul bild, förresten i inlägget nedan: Tosca sitter lite uttråkad bakom anticimexmannen, krafsar efter nån sten och bara väntar på att gubben ska bli rolig, sprattla eller nåt, haha!

   Radera
  3. Hon uppförde sej exemplariskt med Anticimexkillen. Hälsade lyckligt men "släppte" sedan och det har inte hört till vanligheterna... hon vill bara ha mer och mer och mer! Så det var ett steg åt rätt håll. Lagom är bäst ibland. Och killen var bra, han med.

   Radera

Skicka en kommentar