En helt vanlig, underbar tisdag

Medan hussen handlar lite på Willys undersöker vi omgivningarna en liten stund. Det flyger helt galna måsar över oss som attackflygplan, ungefär. Tosca visar ett visst intresse, men det går bra att avleda.

Hon charmar en kvinna där på parkeringen å det grövsta. Människan har en 7-årig schäfer, men åååååh! vilken fin hund det här var. Nästa gång blir det nog kanske faktiskt en briard, för åååååååh! vilken fin hund! *S*

Jag kunde bara hålla med henne.

Konstigt underlag, trodde jag. Bekom inte Tosca det minsta lilla alls. Hon gillar stenar. Helst vill hon ju äta dem...

Emil och Alice tar bussen ut till oss och de har lust att åka och bada nånstans. Bästa hundbadstället hemikring är nog Marmen, så vi åker dit.

Det är INTE skönt. Varken i luften eller vattnet, så jag avstår bad idag. Men ungarna och hunden hoppar i en kort stund.

Men de kommer upp lika fort igen *ler*

Efteråt tar vi en minipromenad och passerar den här bron. Inga problem.

 Och på hemvägen bestämmer vi oss för att köpa med mat hem. Det blir sallad för oss alla. Ja, inte Tosca förstås.

Hon har för övrigt blivit helt fantastiskt duktig att äta. I morse tuggade hon i sej frukosten, slickade skålen noggrant och satte sej sedan bredvid den och skällde(!) uppfordrande medan hon blängde på mej som stod och skar frukt till vår fil. Hon ville absolut ha mer mat, så det så. Det fick hon ju såklart inte, men jag är så glad att ätandet fungerar nu. Kanhända kommer det bakslag, men just nu är det super!

Vi spelar kort och umgås med hund och ungar och senare på kvällen vill de fika på altanen. Nya stolar och dynor, gammalt bord med ny duk... det ser riktigt mysigt ut därute nu, tycker jag.

Tja.. sen åker barnen hem och vi kvällsrastar en sista gång innan det blir natti natti här.

Kommentarer

 1. Vilken långskånk hon börjar bli! Enorma tassar på det! Fasligt söt, är det bäst att tillägga, så nog förstår jag schäferkvinnan.

  Här blev det inget bad idag alls, inte ens för Ankan men skönt väder (för mig, då!).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nog sjutton växer hon, den lilla damen. För varje timme, tror jag.

   Själv önskar jag mej lite varmare dagar, vet du, men det kommer kanske senare.

   Må väl!

   Radera

Skicka en kommentar