När man tror att man är smart...

När våra biljetter till Ortviksdagen damp ner i brevlådan för ett litet tag sedan, så tänkte jag att det skulle vara listigt att lägga dem i handskfacket i bilen på direkten. För då vet vi ju var vi har dem och glömmer dem inte hemma när vi åker dit på lördag.

Jaha. Jättesmart, alltså. Särskilt eftersom bilen nu står på verksta'n i Timrå. MED biljetterna i handskfacket. Suck. Bara att ta hyrbilen och åka dit och hämta dem, alltså.

Passar på att proviantera lite också. Man skulle kunna tro att vi är vegeterianer eller nåt för jag fyllde kundvagnen med bönor, broccoli, blomkål, tomater och gurka, lök och en massa annat sådant. Och en ost *S*

På kvällen tömmer jag papperskorgen. Det blir en stor brasa som brinner länge, trots att det ju är bara papper, små, små bitar av papper för jag sparar på det allra mesta. Man vet aldrig när man behöver en liten bit fint papper, ju.

Och ifall du tror att du är smart och kan en massa it-ord, så kommer här ett lexikon som troligen bevisar motsatsen *ler*

Kommentarer

 1. Det var då tur att du i tid kom på var du så fiffigt placerat biljetterna!
  It- ordlistan är bra, den. Mina megabyttor betyder då helt enkelt stora bunkar. Så bra. :)
  Idag är det riktigt sommarväde och ska bli över 20 grader!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sånt väder skulle jag uppskatta, men här ska det vara mulet och lokala regnskurar. Jaja, det är bara att gilla läget.
   Och ja, bättre att komma på det innan vi står där vid ingången på lördag och inte har några biljetter... nu ligger de i tryggt förvar i Stures plånbok istället.

   Radera
 2. Tack för skrattet Cornelia! Den sparas ner till en dålig dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland kan man behöva le litegrann!

   Radera

Skicka en kommentar