Några turkbilder

Jag pausade ju här i bloggen, helt enkelt för att vi var på en liten solsemester i Turkiet. Här kommer några bilder från veckorna i södern. Det var inte så här varmt alla dagar, men fler parasoller behövdes, liksom lite vatten på gräsmattorna.

Maten var, precis som vanligt, rikligt tilltagen och välsmakande. Även om jag inte äter av allt det söta, så tycker jag att det är imponerande hur vackert man kan göra det. Kreativt och tjusigt.

 Såklart att vi badade!

Fast stranden var väldigt stenig och någon dag blåste det rätt rejält.

Jag läste en del och speciellt boken i mitten kan jag varmt rekommendera. En förskräcklig skildring av djurhållning på cirkus, relationer och människor... livet. Lämnade spår efter sej, till skillnad från en del andra böcker jag läst.

Min favoritbild.

Jag joggade flitigt varannan morgon och träffade en och annan lösspringande hund. Pratade såklart med dem, men fick väl ingen större respons, knappt en svansviftning. Men så... sista morgonen.. slog han plötsligt följe med mej, den här gynnaren. Kom och gick under hela rundan, var borta en stund men så var han där igen och lufsade bredvid mej. Underbart sällskap!

Tja... sen flög vi hem igen. Det såg faktiskt ut såhär när man kikade ut genom flygplansfönstret. Tycker det ser ut som en reklambild för SAS, men jag har tagit den själv *S*

Ja, så blev det ändå en liten summering av resan. Håll tillgodo.

Kommentarer

 1. Ni verkar ha haft det underbart! Och... även om jag kanhända föredrar hundar framför människor så tycker jag nog att bilden på dig och Sture i närbild slår allt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast jag blev så oerhört glad åt den där fyrbeningen som äntligen bestämde sej för att jag nog var en vänligt sinnad människa och faktiskt ville följa mej. Det var en fin känsla att ha en sådan vid sin sida, kan du tro!

   Radera
 2. Ah, for noen herlige bilder dere har tatt.
  Får meg til å lengte etter sommeren. Ser ut som dere har hatt det fint.

  Klem Trude.

  SvaraRadera
 3. Hej Cornelia!
  Vilka härliga bilder du visar från Turkiet. Ni verkar ha haft en fin semester:) Man blir ju riktigt ledsen när man ser så många herrelösa hundar när man är utomlands. Så gulligt att den här hunden blev din löparkompis:)) Och flygplansfotot, skithäftigt:))

  Må så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera

Skicka en kommentar