Hurra!

Det som verkstadskillen trodde kunde vara ett motorhaveri och som vi absolut inte fick köra en meter till med bilen för... visade sej vara en trasig skyddskåpa under bilen, med stenar i, som skramlade omkring. Jaha. Så BRA! Varsågod och hämta hem Röda Faran igen, kom tillbaka imorgon så ska vi skruva dit en ny kåpa (de hade ingen hemma idag, men tills imorgon skulle den komma). Utmärkt. Allt ordnar sej snabbare än man hade vågat hoppas.

Och jag har rensat ogräs i gången igen. Suck, så erbarmligt tråkigt.

Dagens Sture-soppa är en variant med kyckling, curry och äpple. Lök, chilipeppar, kikärter och tomat är det också i den. Mycket god, tyckte han som åt den. Själv tuggade jag lite rester från häromdagarna.

Medan Sture släpade runt snabeldraken och fixade fint på golven här hemma tog jag mej en cykeltur runt Bommen. Full fart, har aldrig cyklat på så kort tid förut och så funkade träningsappen också. Den har krånglat å det grövsta på sistone, så det var ju kul att den behagade fungera just idag.

Kommentarer

 1. Nämen, vilken tur! Glöm inte biljetterna nu bara!
  Jag älskar också soppor, mer än du, tydligen!
  Kul att slå träningsrekord!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, jag gillar soppa, men tycker att man ska äta upp alla rester också. Och kikärter är jag just inte så värst förtjust i, men det gillar Sture. Så det blev så bra sådär.

   Jag är inte ute efter att slå några rekord, egentligen. Blev bara lite förvånad över att jag var hemma igen på ett litet kick,bara *S*

   Radera

Skicka en kommentar