Nu har jag pausat klart!

Nu har jag pausat färdigt och kör igång med en riktig rivstart idag! Massor med aktivitet ger såklart massor av bilder, så håll tillgodo!

Dagen började ute på Alnö i regn och ruskt. Kallt var det och regnade gjorde det, men vi hade ju anmält ett lag till Alnötrampen, så det var bara att bege sej ut. Här på bilden fixar vi med nummerlapparna.

 Killarna Nordin och så jag, redo för start.

 Ganska många andra var också klara för start kl 10.

 Här drar vi iväg. Emil och Hasse längst till vänster, jag och Johan mitt i bilden.

Jahaja... vi hade inte kommit så värst långt förrän Hasse lyckades tappa kedjan. TUR att vi hade en riktig cykelmekaniker med i laget. Johan ordnade problemet på ett litet kick!

 Givetvis fanns det vätskedepå längs banan.

 Johan passade på att få sej lite att dricka.

 När vi passerar under Alnöbron...

 ... är det inte långt kvar till mål! Där får man medalj.

Då har vi cyklat den här slingan, som mäter 17,4 km. Det skulle varit ett lite längre varv, men beläggningsarbeten på alnövägarna gjorde att banan drogs om bara häromdagen. En trevlig runda, som jag faktiskt kunde tänkt mej att köra två varv på. Kanske nästa år?

Det är maj månads sista dag idag och Emils Badprojekt... ni vet... bada utomhus varje månad då isen inte ligger... börjar det bli lite kris med, om han ska hinna med. Så, det är bara att dra iväg ut till Dyket för att slänga sej i det våta!

Kompisen Calle, nr 2 från vänster, tyckte att det hela verkade vara en kul idé. I alla fall innan han kom ut till sjön.. *S* 

Men här står vi på rad och drar upp lite riktlinjer för hur vi ska göra... så att vi förutom blir doppade också kommer med på bild. Vickan står redo med kameran och vi räknar...

1, 2... TRE!!!!

Men, vad händer?! Emil och jag slänger oss ner i det kalla, våta... men fegisarna i mitten bara står där?!

Men jodå, de övervinner skräcken och doppar sej, de också.

Doppa huvudet ska man visst också göra för att det ska räknas som ett Riktigt Bad, men det struntar jag i. Grabbarna däremot... de kyler ner hjärnorna! Vattnet är inte så kallt som jag trodde utan faktiskt 12 plusgrader och det är ju inte så illa när det är bara +8 i luften.

 Nöjda!

Jag hade gjort varm choklad och tagit med bullar, men tyvärr var det bara Emil som gillade choklad idag. Jag som tänkte att det kunde vara lite varmt och gott efter ett kallt bad.


Johan och Calle hade kul på svänggungan.

 Det ser ut som om de har kul iallafall, eller hur?!

Och detta, det är en mycket "hjulbent" kille! *S*

En härlig dag! Tack alla inblandade!

Kommentarer

 1. Tala om aktiv dag! Blöt sådan också men roligt verkar ni ha haft!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blött från alla håll och kanter, men ja, jätteroligt hade vi!

   Radera
 2. Hej Cornelia!
  Så kul att du är tillbaka:)) Det var en rejäl cykelrunda ni gjorde, så duktiga ni är:)
  Och att bada var faktiskt väldigt tufft gjort!! Även att det var varmare i vattnet än i luften så hade jag inte doppat mig;) Så härligt brun du är!
  Redan 1 Juni men fortfarande kallt, regningt och väldigt blåsigt här hos oss, nu längtar jag efter lite värme:) Ted ska ha sin studentbal på Torsdag, så vi Hoppas det blir sol:)

  Må så gott och var rädda om varann
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller tummarna för att det blir fint på torsdag, för Teds och alla andra studenters skull!
   Kram!

   Radera

Skicka en kommentar