Mat för ett dygn

Lunch, middag och frukost för ett dygnspass på jobbet är packat och klart. När jag ser det såhär, så tycker jag att det ser ut som om jag inte gör annat än äter när jag är på jobbet?! Fast så är det såklart inte.

Strax ska jag svinga högerbenet över cykeln och trampa iväg.

Kommentarer

 1. Haha, ja, visst ser det sammanlagda matintaget under ett dygn stort ut! Man säger ju att man ska göra precis sådär om man vill börja fundera på vikten. Men äta måste man och uppdelat blir det verkligen inte mycket. På det 4 mils cykling och du kunde ha haft det dubbla! Hoppas att dygnet förlöper bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Två av lådorna innehåller frukt resp sallad och i en är det "bara" en filskvätt, så det är väl inte så "illa" som det ser ut.
   Dygnet har varit fint och nu ska jag cykla hem.

   Radera
 2. Annika i Lindby12 maj 2015 23:38

  Bra med matlåda. Det har jag också. Jobbar ju aldrig dygn, men att äta bra och oftare, fick mig att gå ner 20 kg, och må mycket bättre, Dina matlådor, verkar bra!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matlåda är utmärkt. Och så finns det den mat som finns och inget mer. Punkt slut. Och det är ju bra om man har lite kass karaktär (men det har jag inte, jag äter inget mer hemma heller, faktiskt). Grattis till ditt bättre mående, härligt att höra!

   Radera
 3. Hej Cornelia!
  Självklart måste man ha med sig "mycket" mat när man jobbar dygn;)

  Kramizar Marie

  SvaraRadera

Skicka en kommentar