Onsdag

Idag är jag ledig och sysslar med lite hushållsarbete i form av tråkstädning, dammtorkning (är bläh!) och brödbak (mycket trevligare!).

Skållade grahamsfrallor med russin. Små men naggande goda blev de.

Första båten har kommit till Klampen. Den är väldigt mycket mindre än jag hade förväntat mej *S*

 Så många gånger jag har gått in genom de här grindarna...

Någon har plockat upp en väldig massa glasbitar på stranden. Ett lovvärt initiativ, men varför lägga dem här, på bordet där folk kanske vill fika? Risken att någon bara föser ner dem på marken är ju väldigt stor och då är arbetet ogjort och någon kan skära sönder fötterna/tassarna på dem iallafall, då.

 Går ut på klipporna...

... och kommer på att det är den vattentäta lilla kameran jag har i fickan idag. Leker lite med den vid vattenytan...

... och stoppar ner den under också. Har bara gympadojjor på mej, så jag kan inte gå ut i vattnet och göra något mer intressant än såhär. Fast lite kul blev det ju ändå.

Våren är på gång!

Idag har jag gjort om min hemsida till en slags blogg, som ser ut såhär på startsidan. Det var dags, kändes det som. Den här bloggen kommer att finnas kvar precis som vanligt och man kommer hit med antingen bloggadressen eller via en länk på den nya "hemsidan".  Inget nytt eller krångligt alls, alltså.

Kommentarer

 1. Det blev hur bra som helst med den nya hemsidan. Snygg lay out och fin text.

  Så vackert vid Klampen... den som plockade glaset hade väl inget att lägga det i och återvänder förhoppningsvis med en hink.

  Skållat bröd låter avancerat och gott.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar ödmjukast.
   Jag hade inte heller något att fösa ner glaset i, ingen påse eller så, annars hade jag gjort det.

   Skållat bröd är ytterligt oavancerat. Häll kokande vatten över en del av mjölet och låt det svalna innan jästen tillsätts. Blir saftigt och gott bröd av det.

   Radera
 2. Hej Cornelia!
  Din nya blogg blev så fin:) Härliga foton du tog på din promenad:) Fotot vid vattenytan och under blev så läckra:)))) Ser att snön har försvunnit hos er, gött;))
  Nu får ni ha en fin Valborg:))

  Kramizar Marie

  SvaraRadera

Skicka en kommentar