Matchat

Gör klart ovansidan på smörgåstårtan som ska tas med till jobbet för att bjudas på kollegorna. Det är min tur att stå för fikat på APT.

Den här kollegan, AC, hade verkligen matchat sin klädsel med hallmattan just idag *S* Bilden, som är en mobilbild, är publicerad med tillstånd.


Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne... jag tar mej en skumpartur i skogen i kvällssolen. Nöjd och glad. Tycker att jag är lite duktig, minsann.

Kommentarer

 1. Tack för kvällsfikat, mycket gott! Snyggt med randigt förresten :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att ni kom och hjälpte till litegrann med resterna!
   Visst är det härligt med randigt!

   Radera
 2. Underbar bild på det randiga! Å så tårtan, då... Oj, så god den ser ut.
  Inte ont av skumpandet? /Hillevi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte mer ont än vanligt och det duger för min del.
   Tack för omtanken!

   Radera
 3. haha, ja jag bjuder på den bilden när du bjöd på så gott fika! / AC

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men titta! Du kunde ju skriva här?! Vad trevligt!

   Radera
  2. Ja, till slut så, den första kommentaren försvann när jag tryckte på publicera, så jag provade en gång till som anonym och då funkade det, förut har jag prövat med mitt wordpresskonto, knepigt!

   Radera
  3. Man måste kanske ha ett googlekonto??? Alltså... jag har ingen aning.

   Radera
  4. Jag som har wordpress använder "Namn/webbadress" som alternativ. Sedan det hör med verifiering kom har jag också ett googlekonto för att slippa kod och bekräfta och så. Wordpressalternativet har aldrig fungerat för mig heller.

   Radera
 4. Hej Cornelia!
  Läckert med allt det randiga;) Den smörgåstårtan såg såååå god ut:)) Snålvattnet rinner*S*
  Du har dekorerat den jätte snyggt:))
  Nu var det ett tag sedan jag kikade in till dig, men jag har läst allt sen sist jag var inne:) Du hinner med så mycket roligt jämt:) Läckra badbilder på Alfred, han är ju inte det minsta rädd för vatten;))
  Här har vi haft födelsedags kalas för Ted som fyllde 19 år i Lördags och nu den 1:a Maj fyller Kim 25 år:) Då blir det kalas igen:))))
  Jag har väldiga besvär och mycket värk i mitt knä och ben, jag snubblar lätt:( Jag gör övningar men just nu hjälper det INTE:( Försöker ta dagen som den kommer! Hoppas ni alla mår bra:))
  Har det redan gått ett år sedan Ida fick vandra vidare, förstår att du är ledsen. Det tar tid att komma över sånt, alla minnen och tankar som snurrar i huvudet. Jag tänker på dig vännen:) Alfred är så söt där han håller i Idas koppel:)
  Här vräker haglet ner idag och det blåser rejält! Det ska visst bli lite sämre väder ett par dagar nu:(

  Må så gott vännen:)

  Kramizar Marie

  SvaraRadera

Skicka en kommentar