Trist bild

Så här ser det ut utanför altandörren efter bytet av densamma. Trist med hantverkare som alls icke tycker att de behöver städa efter sej. Nu är det ju som så att de ska komma tillbaka och fixa puts och sånt kring fönster och altandörr, "när vädret tillåter", alltså snart (tror jag). Klart att de inte kommer att städa efter sej då heller, men det blir iallafall snyggare runt själva dörren.

Men såhär gnälligt ville jag egentligen inte skriva, hade bara inget alls att fota idag. Vattengympa som vanligt och efter det åkte vi ut till Birsta för att byta ett par färgpatroner till skrivaren. Trots att jag mycket noga talade om att det sitter två svarta patroner i skrivaren och jag skulle ha den större av dem, så fick jag naturligtvis fel av killen i butiken. Nu var det en annan säljare där och den här gången blev det rätt. Bra.

Sprang ihop med Emma utanför butiken. Hon skulle jobba halvdag för att sen åka hem och ta hand om den sjuka lilla gossen. Alfred, alltså. Vattkoppor blev det, men det är ju lika bra att göra undan såna där pricksjukor när man är liten. Lite synd att han missar simskolan på torsdag, bara, men det är ju inget att göra åt det.

Väl hemma igen blev det lite pyssel och sånt.

Summa summarum, en helt vanlig måndag.

Kommentarer

 1. Nonchalant är vad det är. Fast sån där övertro på sin egen förträfflighet "lider" många hantverkare av: "Av Gud är jag sänd. Varsågod att slicka mina skor"!
  Putsningen bör dröja tills det är plusgrader hela dygnet (säger mina takläggare som tack och lov städar perfekt).

  Stackars Alfred men det genererar väl åtminstone en del bonusglass!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var visserligen snö ute när de var här och bytte fönster, men jag tycker ändå att man kan plocka undan det värsta, eller? Nej, tydligen inte.

   Det är bra att ha alla pricksjukor när man är liten, och säkert får han extra glass också. Så jag gissar att han har det skapligt bra, den lille Alfred!

   Radera
 2. Hej Cornelia!
  Nä, hantverkare vet inte vad städa betyder när de är färdiga med det de ska göra! Så det är därför bla vi gör allt själva här hemma;) Men det blir nog fint hos er sedan när allt är färdigt, tror du inte det;)?
  Skönt med "vanliga" dagar tycker jag:)) Hoppas lille Alfred kryar på sig snart:))

  Ha en fin dag vännen:)
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja... då får ni både göra jobbet OCH städa då, då... *S* Klart att det blir fint när det blir färdigt här!

   Alfred är prickig, men vattkoppor går ju över rätt så snart ändå.

   Ha det gott!

   Radera

Skicka en kommentar