Bröd och bad

Börjar dagen med att baka matbröd igen. Lämnade en del i Mellansjö häromdagen och behöver fylla på förråden här hemma. Det här är det där goda brödet med linfrön, aprikoser och äpple i degen. Mums!

Sen får jag en beställning av ett dopkort som måste vara klart till imorgon, bara att sätta igång alltså! *S*
Kikar runt lite efter en vattentät kamera. Är lite sugen på att skaffa mej en sådan, men som alltid är det ju en djungel och nästintill omöjligt att veta vad man behöver och vill ha. Kanske en sån här??

Torsdag är Alfreds simskoledag och vi badar någon timme innan det börjar. Kul, kul, kul! Och medan Alfred simmar så simmar jag också, en hel kilometer blir det. Och sen cyklar jag hem. Känns som om jag börjar komma igång efter en lite trögare vintertid nu ett tag. Skönt.

Kommentarer

 1. Kan tro att du gärna vill ha härliga undervattensbilder på Alfred &Co både härhemma och utomlands! Jag har en äldre variant av den ovan, min "lilltuffing" men har använt den mycket lite under vatten (lite från akvarier och bassänger på Spånga). Inte helt lätt att få till bra bilder, men ibland, så! Det lite besvärliga är bara att den ju alltid måste torka innan den packas undan och (står det i instruktionerna) packningarna måste bytas en gång om året vid flitig användning. Nu finns det en hel drös olika undervattenskameror som tydligen fungerar bra. Ser fram emot spännande bubbelbilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Byta packningar?! Oj då... låter besvärligt. Men jo, det skulle vara fantastiskt kul att ha en ändå. Vi får se hur det blir med den saken.

   Radera
 2. Hej Cornelia!
  De bröden såg jättegoda ut:)) Läckert med undervattenskamera, särskilt till er som badar så mycket här hemma och utomlands:)) Det tycker jag du ska köpa dig en så vi får se läckra bilder från "down under":))

  Må så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle vara kul att ha en sådan kamera!

   Radera

Skicka en kommentar