Jobbmorgon

En vacker morgon, då jag vaknar på jobbet efter en natt med, som vanligt, usel sömn. Det beror inte på jobbet, för det är lugnt på natten. Det beror bara på att jag har svårt att sova borta och ensam. Så enkelt är det.

Någon är irriterad på slarviga hundägare... och jag kan förstå det, även om jag aldrig skulle orka sitta hemma och pyssla ihop små skyltar på pinne och sedan ge mej ut för att placera dem i lortarna på det här viset.

Kommentarer

 1. Hej Cornelia!
  Då blir man trött när man inte kan sova, och särskilt när man ska jobba sen också.
  Hihi! ja det har jag då aldrig sett nån sån skylt!! Men jag förstår dem som tycker det är otrevligt, och det är ju
  inte en skit som ligger heller. Det är många hundägare som är slarviga med det. Jag tar alltid upp efter våra hundar när vi går där det är folk som går. I skogen brukar jag inte göra det.

  Idag är jag lite små hängig med skalla värk och lite förkylning. Så jag har tagit det lite lugnt idag. Gjort ett nytt inlägg på min blogg, så välkommen in och kika om du har lust:)) Blir väl till att pyssla lite ikväll, hade jag tänkt i alla fall;)

  Ha nu en skön Lördagskväll:))
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, såklart att man inte plockar upp i skogen, men går man där andra människor också går, så är det ju hur äckligt som helst att inte plocka upp.

   Trist att du är hängig, hoppas att det ger med sej så du orkar pyssla lite åtminstone!

   Radera
 2. Tycker att du ska ta med hemmatäcke och -kudde. Säger "svårt att sova borta-experten".

  Riktigt söt skylt - snäll men mycket talande. Ett förb*nat oskick är det att strunta i sin omgivning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har egna täcken och kuddar och allt sånt, men det hjälper inte. Det är väl bara det faktum att det ÄR jobb, även om det är tillåtet att sova några timmar så är det ändå lite "oroligt" på nåt vis.

   Kanske skulle jag starta tillverkning och försäljning av dylika skyltar?? Tror du det finns en marknad? *fniss*

   Radera
  2. Inte samma sak... de är ju "jobbsängkläder" ändå. Nej, jag menar att du ska släpa täcke och kudde hemifrån, varje gång. DÅ kommer du att somna mycket lättare, det är jag övertygad om.

   Radera
  3. Då kommer Sture att bli lite sur... eftersom vi ligger under samma dubbeltäcke här hemma. Tar jag det med mej blir han utan! *S* Men kudden skulle jag kunna prova att ta med mej, det skulle jag.

   Radera
  4. Klipp av täcket i mitten, hihi. Och vad gäller skyltarna - ja, tänk vilka fina små vimplar du skulle kunna göra och sälja! De skulle nog ha en strykande åtgång!

   Radera
  5. :) Blir nog varken det ena eller det andra, varken avklippt täcke eller några bajs-vimplar. Men du har många goda idéer, du! *S*

   Radera

Skicka en kommentar