Sundsvallsbron

Bron, den nya... Sundsvallsbron... är invigd av kungen själv. Att de hemlösa tiggarnas husvagnsläger fick flyttas 50 meter för att spektaklet skulle kunna genomföras har orsakat stort rabalder. Men hur det än är, nu kan man åka på bron fram till årsskiftet eller nåt. Sedan kommer det att kosta 9 kr i broavgift varje gång man passerar. Gissar att jag inte kommer att åka här särskilt ofta, så jag passar på att ta en snabb bild med mobilen.

Ett ärende i stan. Tänkte köra bilen genom en biltvätt också, men den var stängd på grund av TVÄTT. Alltså, själva tvätten skulle tvättas och då kunde man inte tvätta bilar där under tiden.

Nähä. Så vi åkte hemåt och stannade till i Bredsand för att ta en pizza till lunch. Fet och sliskig, men väldigt god, var den *ler*.4

Medan vi sitter där och tuggar ringer Olle och meddelar att han och Alfred är på väg ut till oss. Så vi får rappa på lite och ta oss hemåt, vi också.

Det knackar på dörren, in stormar "någon" som ropar:
- Hej Nela! Här kommer någon som du känner..! Det är JAAAAAG! AAAAALFRED!!!


Pappan slänger sej på golvet framför brasan och ser ut att må gott där. Sonen lånar farfars dator och spelar Radioapan. Det är så kul att han nästan inte har tid att baka en kladdkaka tillsammans med mej, men efter lite övertalning går han med på att pausa spelet och offra sej för lite köksarbete.

 Engagemanget vid datorn är 100%-igt.

Det har kommit några få centimeter snö de senaste dagarna och eftersom farfar har en traktor, så blir det såklart lite snöskottning också. Inte för att det behövs, men för att det är så roligt att köra traktor *S*

Det mesta som jag skulle ha gjort får göras imorgon. Är jag världsmästare i att skjuta upp saker till sista minuten? Japp.

Kommentarer

 1. Tänka sig - var ni ända till Enköping! Bredsand ligger där, nämligen… :D

  Bron har du visat några gånger, när den hängde halvvägs färdig över vattnet. 9 kr - det är ganska mycket, tycker jag om det nu är tänkt att den ska avlasta de andra vägarna.

  Alfred är alltid så rolig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi körde lite fel på hitsidan bron, motorväg till Stockholm och vips! var vi i Enköping. Det var därför vi fick lite bråttom hem igen när Alfred skulle komma på besök *ha ha ha*

   9 kr tycker jag är alldeles för dyrt!!!

   Radera
 2. Hej Cornelia!
  9 spänn varje gång man ska över bron! Det tycker jag är svindyrt, i slutändan blir det ju mycket pengar! Så passa på att åka nu;) Pizzan såg väldigt god ut:))
  Och Alfred är ju för gullig:))

  Må så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera

Skicka en kommentar