Mot julen!Sa ja inte det redan igår?! Att Emil självklart skulle klara moppekortet! Japp! Grattis till det och grattis på femtonårsdagen, killen!

Nu får vi snö. Just precis idag när vi ska ge oss ut på vägarna, ja då vräker det ner. Det syns inte på bilden, men så är det. Här har vi packat bilen och ska dra iväg till Mellansjö för att fira jul.

Redan i höjd med Bredsand, men på nya motorvägen, har det inträffat en olycka. Sen hör vi på radion, hela vägen, om olyckor just där vi är och har varit. Men för oss går allt bara bra. Har man inte bråttom, håller avstånden och tar det försiktigt... så är förutsättningarna lite bättre för att komma fram helskinnad. Men ÄR olyckan framme så är den.

Glömmer ta någon bild på vädret i Mellansjö. Det snöar, men inte alls så ymnigt som hemma vid kusten. Det får bli några inomhusbilder istället. Det närmaste julgran vi kommer är lite enris som jag ställt i en kruka i trappan. Julgran är inget måste för min del, så den hoppar vi över i år, när vi inte ska fira tillsammans med några barn.

Kommentarer

 1. Kul att Emil klarade provet! Moppevädret är väl lite sådär, dock!
  Även här kom de några ymniga snöbyar och jag var glad att jag slapp "långstyra"!

  Albumet i inlägget nedan ser verkligen ut att ha gått hem!

  GOD JUL på er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja... det är ju lite roligare att fylla 15 i början på sommaren, till exempel... men nu är det som det är, bara *S*

   GOD JUL till dej och Ankan och alla hönorna! Och katterna, såklart!

   Radera
 2. Hej Cornelia!
  Men så kul att Emil klarade moppe kortet, Grattis till honom:)) Nu är det inte lätt att köra moppe i vinterväglag, jag tror han längtar till våren alla redan;) Så skönt att höra att ni kom fram helskinnade till Mellansjö:))

  Må så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inget vidare moppeväder alls... men fint att han fixade det!

   Radera

Skicka en kommentar