Hugmackasinet

Idag har jag inga egna bilder att bjuda på. Tur då att jag har Emma, som skickar helhärliga bilder på Alfred som varit på barnbibblan i "Hugmackasinet" (Kulturmagasinet) idag. Så här glad är han när han sitter i en soffa med något bra bokfynd.


Senast, när han och jag var där, lånade vi en bok som heter Sture är bilmekaniker. Den handlar om marsvinet Sture.. *ha ha ha* och Alfred gillar den skarpt. Här har mamma och han hittat ett par böcker till i samma serie. Lycka!

Jag har funderat på någon av dem som julklapp, men kommit på en annan, mycket bättre, idé. Och böcker lånar man ju bäst på bibblan iallafall.

 Och när man ändå är där så kan man ju passa på att leka i "Skutan" som egentligen heter Josofin. Men attans, idag var den tydligen avstängd för städning (min första tanke var att nån liten unge kanske hade kräkts där eller nåt.. urk). Fast Alfred har som vanligt en lösning på allt. Kan man inte leka I båten kan man väl leka UNDER den, eller hur?!

Kommentarer

 1. Vi hade en trevlig stund på hugmackasinet :) läste några böcker och lekte under skutan ;) kan meddela att ett barn hade en blöja som inte riktigt höll tätt... vi hade tur som slapp bevittna det ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men ni lånade väl hem Sture-böckerna, man får ju ha dem några veckor! Då hinner man läsa dem mååååånga gånger! *S*

   Radera
 2. Hugmackasinet var ett riktigt bra namn, det! Och marsvinet Sture, haha, förstår att det slår an!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var en bok som genast blev populär hos Alfred. Den vi lånade var "Sture som bilmekaniker" och det tog inte många gångers läsning förrän han kunde den utantill. Kompisen Sonja som fått skulle tanka, Åke som fått punktering osv... *S*

   Måste väl bli en sida i Alfreds album med de här sköna bilderna och Hugmackasinet som rubrik, tror jag.

   Radera
 3. Hej Cornelia!
  Vilken härlig bild på Alfred, han ser såååå lycklig ut:)) Förstår att han gillade de böckerna:))
  Han är smart han Alfred, kan man inte vara i skutan, ja då får man vara under;))
  Roligt namn på Kulturmagasinet:)

  Ha nu en fin Andra advent
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helskön bild, det tycker jag också!

   Radera

Skicka en kommentar