Hej då, killar!

Det snöade ganska mycket igår så på morgonen ger vi oss ut och skottar, först Sture och sen jag. Att hjälpas åt är bra.

Idag ska killarna åka hem. De har lite uppdrag att göra... Emil är till exempel ansvarig för desserten som ska serveras imorgon, på nyårsafton. Han "måste" också hem och baka, minsann *S*

Vi skjutsar dem till Ånge, där de kliver på tåget som tar dem hem till Sundsvall på bara en dryg timme. Lite spännande är det allt, att åka själva för första gången.

Men de ringer när de kommit fram och allt har såklart gått bra.

Det börjar mörkna när vi åker tillbaka till Mellansjö, men det blir ändå en bild på hjortarna i hägnet. De är lika fina som vanligt.

Nu är det stillsamt här i huset och vi ser fram emot att få fira ett lugnt och fridfullt nyår på tu man hand.

Kommentarer

 1. Hej Cornelia!
  Då blir det tomt när grabbarna åkt hem. Men ni har ju varandra Sture och du:) Ni har fått rejält med snö, vackert:) Bara man inte behöver drattla omkring i den;) Idag fick jag en tid för Mr-röntgen i Januari. Det tyckte jag var bra:) Så då får vi se om de hittar nåt konstigt.

  Ha en trevlig kväll där uppe i Mellansjö
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så jättemycket snö är det nu inte, inte med Mellansjö-mått mätt iallafall. Lite mer lagom temperatur kändes dock väldigt skönt efter all kyla.

   Gott nytt år!

   Radera
 2. Gott Nytt År, Cornelia-Nela och Sture! Jag förväntar mig en massa goda nyheter under nådens pr 2015! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detsamma till dej! Både önskan om ett gott år och en väldigt lång rad med goda nyheter! Kanske nackar du en tupp och tuggar i dej..?! *S*

   Radera

Skicka en kommentar