Snö och bad

 När vi väntar på Johan utanför skolan ser vädret ut såhär... bläh!

 Desto mysigare är det inomhus...

 ... och idag får bilderna tala för sej själva.




Vi badar ända tills personalen släcker ner belysningen och tänder lyktor istället, vilket tillsammans med stillsam musik i högtalarna signalerar att "nu är det vuxensim och alla ungar måste kliva upp".

Middag och kortspel hos oss avslutar kvällen och föräldrarna hämtar hem sina killar.

Kommentarer

  1. Nähä, dådå... det gjorde ni inte... slapp snön, alltså. Stackars er. Det är Bara att vänta här på samma elände, då...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, vi slapp inte snön, men vi fick iallafall inte 3 dm som de hade skrämt oss med från SMHI-s sida. Tacksam för det!

      Radera
  2. Hej Cornelia!
    Usch!! Redan snö:( Ikväll har de "lovat" snö här också, fy:((
    Härliga badbilder du visar, ni är då inga badkrukor *S* Vilken lycka för grabbarna att de har dig:)))

    Igår fm så var jag hos min sjukgymnast, en jätte go tjej:) Vi gick igenom rtg-svaret. Ingen artros i höftkulan i alla fall, men de hittade förändringar i benet så hon förstod att jag har ont. Nu ska jag göra små övningar i 2,5 vecka och se om jag kan få bort vilovärken. Hon sa att det här kommer att ta lååång tid. Hon kände även knutor i underbenet där jag också har väldigt ont. Så vi börjar med lite träning sa hon så får vi se om vi måste gå vidare med Mr-rtg eller nåt annat. Bara att hålla tummarna att det blir bra, så även för dig:)

    Ha en fin kväll
    Kramizar Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror att min sjukgymnast har gett upp. Nu har jag bett om några övningar, som jag kan göra själv och han skulle visa mej det nästa gång. Sen tror jag inte han vill träffa mej nåt mer. Eller, jag kanske inte har nån lust att betala fler gånger, när resultaten fullständigt uteblir.

      Bada är KUL!

      Radera

Skicka en kommentar