Ospännande måndag

De här fina presenterna fick vi igår, som tack för barnvakteriet. Som om det behövs några presenter för det?! Det är ju bara, bara kul och trevligt att få umgås med de där bosvedjeungarna!

Men, såklart, att vi blev glada!

Jag har dragit på mej en eländig hosta, som håller mej vaken om nätterna och bara låter mej sova korta stunder i taget. Det gör mej väldigt trött och jag känner mej lite sliten, även om det går mycket bättre om dagarna. Då hostar jag inte mycket alls.

Vad det har med IKEA att göra? Inte ett dugg, men det var där vi var på eftermiddagen. Jag hade lite shopping att göra och nu är den gjord.

Kommentarer

 1. Hej Cornelia!
  Super läckra presenter ni fick, tokgillar burkarna:)) Fy vad jobbigt när man får sån rethosta, och särskilt på nätterna:( Man behöver ju sömnen;)
  Hoppas du får sova lite bättre i natt:)

  Kramizar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man blir bara tröttare och tröttare, fastän det är natt... liksom. Men det verkar som om den ger med sej igen, hostan. Skönt!

   Ha det gott!

   Radera
 2. Så fin present i härlig färg! Det är nog väldigt uppskattat att barnen dessutom trivs så oerhört hos/med er.

  Mäh! Har du åkt dit på hosta igen - stackare. Hoppas verkligen att den inte blir så utdragen som sist. Bättring önskar jag dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för bättring! Jag har sovit bättre redan inatt och jag är så glad för det, för nu stundar ett jobbpass och då är det bra att vara lite utvilad.

   Radera

Skicka en kommentar