Norrut men inte på cykel

Sture får en sån där snilleblixt om långstyrning norröver, så vi åker till Ramsele. Givetvis gör vi oss ett par ärenden dit, annars hade det ju varit alldeles meningslöst.

Mellanlandar i Sollefteå på hemvägen...

 ... och i Bollstabruk har de en slags konstverk med belysning inuti.

Sen åker vi hem. I bilens CD-spelare snurrar en skiva med en bok av Jonas Moström. Den utspelar sej i Sundsvallsmiljö och det är ju lite kul. Det är den andra vi lyssnar på nu. Tyvärr har jag valt dem i fel ordning från bibblan så saker och ting som redan hade hänt i den första boken vi hörde händer NU i den andra, som ju egentligen är den första... om ni hänger med i mitt förvirrade resonemang?! *S*

Sent på eftermiddagen kom ett mail, varur detta är ett klipp. Nähä, jag blev inte vintercyklist. Såg dock igår att det finns en sportaffär som har dubbdäck för cyklar för 150 kr eller 299 kr/styck. Kanske skulle jag slå till själv ändå?? Vi får se.

Kommentarer

 1. Vad! Blev du inte antagen! Nåja, kanske det var bäst så, nu bestämmer du helt själv om du vill vintercykla eller inte. De är ju som sagt en bit.... och friheten går ju framför allt!

  Så fint hus ända därborta i Sollefteå och konstverket var fulvackert! :)

  Tack för lästips! Om de finns att ladda ner från bibblan, ska jag läsa dem - i rätt ordning, haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jättekonstigt att de inte ville ha just mej?!

   Radera
  2. Och du förresten... ha inte för höga förväntningar på de där Moström-böckerna. De är inte särdeles fantastiska, men det är lite kul att lyssna, när man vet precis var allt utspelar sej. Och han tjatar alldeles väldigt om det, precis hela tiden. Vilken gata, bostadsområde, vilket torg de åker förbi osv osv... nästan så man blir lite trött på det emellanåt, då det inte har någon relevans för handlingen. Jag är kluven, som du ser.

   Radera
 2. Hej Cornelia!
  Attans att de inte valde dig till vintercyklist;) Jag skulle aldrig våga cykla på vintern. Så tråkigt att du inte blir hjälpt av sjukgymnastiken. Jag har väldigt ont när jag gör mina övningar:( Men det kanske blir bättre längre fram)
  Konstverket var annorlunda med faktiskt ganska läckert:)

  Må så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grejen var ju att man skulle få gratis dubbdäck och ny hjälm och allting... men icke. Jag fick inte vara med! *S*
   Jag ska få övningar, jag med, så får vi se om det ger någon lindring.

   Ha en fortsatt fin helg!

   Radera

Skicka en kommentar