Jobbat


Jag har jobbat ett dygnspass. Full rulle, minsann, men kul!

Åker buss ner till stan för Sture har ett möte just precis när jag slutar. Jag passar på att göra några ärenden.

Solen lyser så fint från en klarblå himmel. Här i Granloholm ligger kyrkan nästan vägg i vägg med ICA-butiken... känns lite märkligt, tycker jag. Kyrkor ska ha en "värdigare" omgivning? Och affären låg här först... sen klämde man in en kyrka här i början på 90-talet nångång.

Mängder med småfåglar har hittat den smala rönnarna, som är fulla med bär, och kalasar hej vilt. Synd att jag inte har kameran med mej, så hade jag kunnat zooma lite... nu är det bara en mobilbild, men kanske kan man se ändå, att det är många, många fåglar här.

Kommentarer

 1. Hej Cornelia!
  Skönt att ha jobbat färdigt ett dygnspass. Hoppas du är ledig ett tag nu:) Ja det var en lite märklig plats att klämma in en kyrka på! Här har vi jätte många fåglar som jag matar:)) Härligt foto du fick på alla fåglarna i trädet:)

  Må så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jätteskönt att gå hem faktiskt.. för det här passet var verkligen intensivt, även nattetid...

   Det fanns en rönn till alldeles bredvid den här och den var också helt full med små fina fåglar, som smorde kråset. Fint att se på så nära håll!

   Ha det fint!

   Radera
 2. Men visst är det väl sidensvansar i rönnen? Härligt med solen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det trodde jag nog också... men tordes inte skriva det utifall att jag skulle ha fel. Men med tofsen på huvudet och den där färgen och teckningen... Det är inte många fåglar jag kan, men då hade jag iaf rätt på den här! Tjohoo!

   Radera

Skicka en kommentar