Sjukhus

Trött idag. Kunde inte gå och lägga mej igår kväll. Satt och sorterade in stämplar i pärmar och fixade med annat sånt i pysselrummet till klockan var ett. Det är inte likt mej, nån nattuggla blir jag nog aldrig. Sen tog jag mej en dusch och tvingade mej själv att krypa under täcket. Halv tre tittade jag på klockan sista gången, sen somnade jag nog en stund.

Att jag är trött är inte så konstigt, alltså. Ägnar förmiddagen åt att prata med Sture, såklart. Men han har inte något nytt att berätta. Ingen rond är gådd och ingen annan info har han fått heller, annat än att han ska på röntgen igen. Det är ju bra att de håller kollen. Att de har pratat med honom en gång i timmen hela natten och tagit nya prover lika ofta känns också fint. Det verkar som om man tar det här på allvar? Och om jag är trött, så är det nog ändå inget mot vad Sture är, som varit tvungen att prata med folk också, istället för att sova.

Men nej, jag pratar inte med Sture heeeela förmiddagen. Jag gör ett par kort också, ett par som behöver bli färdiga just nu. När jag väl kommer igång går det ganska bra.

Så lagar jag lunch åt mej själv. Ganska trist. Äter själv. Ännu tristare. Men sedan! Slänger jag mej på cykeln och trampar iväg till sjukhuset i det fina vädret. Puh, vad det är uppförsbacke från stan och upp till sjukhuset. Backe upp, backe upp och ännu mer backe upp. Men jag kommer fram, det gör jag. Och tack och lov för att jag har en så väldigt bra cykel! Det är, som Johan säger, bara att växla ner och trampa på! *S*

Bilden tog jag när jag stod på bron över Selångerån och blickade ut över hamnen och den nya bron.

Att träffa Sture känns bara bra. Fingrarna fungerar och han är på gott humör, som synes. Det är en lättnad att allt hittills gått så bra som det har gjort.

Alfred kommer och hälsar på också. Han är väldigt fundersam på varför farfar ska bo på sjukhuset för??? Jag förklarar så gott det går och gör det lite roligare med en mössa av ett par pappersservetter. Bilden har han tagit själv med min mobil.

Vad Vickan gör med sin mobil vet jag inte, men jag tror inte att hon tar självporträtt iallafall *S*

Får skjuts hem och stannar till för att proviantera lite längs vägen också. Finemang. Nu har jag jäst och mjöl att baka av så jag klarar mej länge.

Kommentarer

 1. En bra cykel är en fin kompis och här gjorde den sitt jobb. Skönt att höra att det går bra och framåt och en mössa av servetter hjälper nog förståelsen rätt mycket. Sköt om er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi sköter oss så bra som vi bara kan!

   Radera
 2. Vad skönt att se en till synes glad och pigg Sture! Hoppas han är frisk och kry på riktigt snart. Hurtigt av dig att cykla till sjukhuset!

  Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lena! Han har redan fått komma hem och allt ser bra ut!
   Ha en fin helg!

   Radera

Skicka en kommentar