Samma flaggor

Samma flaggor som i förrgår, men notera! Idag blåser det åt andra hållet och jag har lite medvind på hemvägen från jobbet. Skönt.

Just här glimrar solen fram emellan träden och i verkligheten är det så vackert, så vackert. Men motljus i mobilen... ja, ni ser ju själva. Det går liksom inte så bra.

Utanför Svartvikskajen ligger en blå båt idag. De små sjöbodarna till höger om båten är faktiskt Klampenborg. Jag har inte varit på ön på länge, länge. Det gör fortfarande alltför ont att gå där utan Ida. Så är det bara. Jag väljer numera andra vägar, men någon gång kommer jag nog tillbaka dit ut. Någon gång.

Idag fyller min pappa 75 år, GRATTIS!


Kommentarer

 1. Hej Cornelia!
  Tur att vinden vände för dig;) Vacker höstbild:)) Förstår att det känns tungt att besöka ställen där du och Ida
  vandrade. Hur går det med ditt ben? Jag har fått sådan otäck känsla i vänster fot också, har kramp nästan hela tiden i tårna:(( Undra vad som händer i min kropp??

  Må så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Benet är sej likt, men cykla funkar fint, så det gör jag.

   Din kropp verkar inte alls må så bra just nu, så du gör helt rätt som söker hjälp!

   Kram på dej!

   Radera
 2. Motljusbilden är kanonfin ju!! Inte klaga på den! Vad du är duktig som cyklar till och från jobbet!! Det skulle jag också göra om jag bara hade ett jobb :D:D Tro´t och du vill!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tror jag, Bibbi! Cykla är skönt.
   Kram!

   Radera
 3. Du borde absolut bli utvald till vintercyklist! Lite kallt, bara... du har ju en bit till jobbet. Men att få dubbdäck mm låter jättebra.

  Förstår att vissa platser är mer förknippade än andra. Klampen är en sån. Jag hoppas att en annan päls får glädjen att skutta runt där i framtiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte så lite kallt heller. Jag har lite blandade känslor inför det där, men nu har jag sökt och blir jag utvald så cyklar jag! *S*

   Du vet att jag också hoppas på en annan päls och då går det nog bättre med allt sånt där.

   Radera

Skicka en kommentar