Frost

Det var meningen att den här bilden skulle visa frostiga löv. Alltså frost som låg kvar på löven fortfarande vid 16-tiden på eftermiddagen, när jag tog mej en prommis i hemmaskogen. Det var is på vattenpölarna också. Men någon kamera hade jag inte med mej och mobilen är ju inte så värst kompetent på att återge allt jag ser omkring mej. Frostiga löv tillhör inte favoritmotiven, som ni ser.

Jag var på återbesök hos sjukgymnasten idag (fick skrapa rutorna när vi gav oss iväg vid halv elva-snåret) och sen en tur till Härnösand, men annars i stort sett inte gjort nåt vettigt alls.

Kommentarer

 1. Hm. Eftersom du inte jublar så antar jag att inga under hände hos sjukgymnasten denna gång heller? Här låg också frosten kvar i alla skuggpartier, men i dag har den regnat bort. Tala om geggiga grusvägar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, inga under sker och jag vet inte riktigt vad jag ska hoppas på heller. Det gör ont som tusan när han klämmer på mej, så uppenbarligen är han på rätt ställe. Men om det hjälper??? Det vet jag inte.

   Radera
 2. Hej Cornelia!
  Vi hade frost i Torsdags morse, men det försvann framåt förmiddagen. Men det närmar ju sig den tiden nu med snö och halka, känns väl sådär.
  Jag ska gå till min sjukgymnast på Tisdag så får vi se vad hon säger!! Hoppas att det blir bättre med din jäkla värk, men ibland är det hopplöst!! Då får man försöka gilla läget ändå.

  Må så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ingen vintermänniska och glad så länge vi har barmark, även om det är mörkare än med snö.

   Jag gillar läget, men undersöker om det möjligen kan gå att förändra det till det bättre. Det vore ju trevligt.

   Radera
 3. Är du för snäll? Kanske Sture ska komma med traktorn och drämma skopan i "låt-gå-arnas" skallar?
  Eller åtminstone "prata ner" ansvariga - tills de ger upp, bara! Det tycker jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nejdå, jag är inte så särdeles snäll. Jag har ju bytt sjukgymnast och inte bara människa utan hela stället och går nu till ett privat alternativ, som Vickan rekommenderade. Jag ger dem en chans och hoppas på det bästa.

   Sture tycker nog inte att mina höftproblem är så allvarliga... jag menar, har man bytt ut sina höftleder/proteser fem gånger så är nog min lilla värk försumbar i jämförelse. Men för MEJ är det hindrande att inte kunna springa när jag faktiskt vill det.

   Radera

Skicka en kommentar