Fina jobbet...

Förra lördagen var det så fantastiskt härligt höstväder att jag slängde iväg ett sms till min kollega, som jag skulle jobba med idag, och frågade om vi inte kunde planera för lite grillning nere vid sjön? Jodå, fick jag tillbaka, kör på!
 
Att hon befann sej på Kreta just då hade jag inte den blekaste aning om. Det hade alldeles gått mej förbi att hon skulle resa bort. Hon tyckte nog att jag var lite knasig som skickade henne jobb-sms just då... *S*
 
Hur som helst. Idag var det då dags för grillning. Ved och grejor hade jag tagit med mej, men vädret var väl inte direkt på vår sida den här veckan. Sisådär fem plusgrader och duggregn gör väl ingen människa särdeles glad. Men vi fick ändå med oss ett par tappra själar och på bilden ser ni vår blandade kompott av medhavd grillmat. Jag bakar som vanligt bröd, här blev det pinnbröd. Väldigt gott med lite grahamsmjöl i degen.

Kommentarer

  1. Vad tråkigt att vädret inte strålade - det gjorde det här, nämligen. Men gott ser det ut ändå, det som ligger på grillen. Kan tänka mig att det blir gott med grahamsmjöl i pinnbrödsdegen. Själv har jag aldrig lyckats att grilla sånt bröd bra, antingen bränt eller degigt… men roligt ändå!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pinnbröd är mera roligt än gott... eller... lika roligt som gott iallafall. Visst är det lätt att det blir lite bränt, eller degigt. Tricket är att rulla ut det i tunna remsor innan man snurrar fast det på pinnen, då hinner det oftast bli genomgräddat innan man har kol på utsidan *fniss*

      Väder kan man aldrig göra något åt, det är bara att gilla läget. Och det går, med lite god vilja.

      Ha en härlig söndag!

      Radera
  2. Hej Cornelia!
    Det som är så härligt och gott att grilla ute på riktig glöd och smarrigt pinnbröd du gjort:)) Ja baka kan du och en massa annat också:))
    Bara man har ordentliga kläder på sig så brukar det ju funka att vara ute. Det gäller ju bara att komma iväg;)
    Igår så hade vi helt underbart väder här, varmt och soligt:)) Vi passade på att klippa ner i trädgården inför vintern. Tog in våra sista morötter och frös in, så även med persiljan. Planterade ner mina stora Hortensior i trädgårdslandet och täckte ordentligt med jord och löv. De brukar överleva där så nu håller jag tummarna att de gör det i vinter också:) Det blev ett riktigt stort lass på släpkärran, passade även på att slänga på lite annat skräp också, så skönt;) Idag när vi skulle tömma allt så vräkte det ner regn, bara att gilla läget;))
    Sedan skulle jag åka bort till Kim & Paulina och måla lite bräder, men benet sa stopp!! Så himlans ont, får skylla mig själv, jobbade alldeles för mycket igår. Så nu sitter jag och kollar runt bland bloggarna:))
    Trevligt det också:))

    Må nu så gott
    Kramizar Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Trädgården borde jag också ta hand om lite bättre, så är det. Men jag tycker ju att det är ett så trist jobb att jag gärna skjuter det framför mej. Och vips! Så har snön kommit... *S*

      Radera

Skicka en kommentar