Diverse

Idag träffar jag min nya sjukgymnast, han heter Ulf och misshandlar mej ganska rejält, men bara med händerna. Inga stötvågor här. Inte idag iallafall. Vi får väl se om det kan ge något. Jag hoppas på god hjälp så att jag kan börja springa så smått igen. Det låter sjukt, men jag saknar det faktiskt.

Bakar bröd, för det är slut. Och när ugnen ändå är varm skjutsar jag in ett gäng kycklinglår, som får bli till dagens middag tillsammans med en rotsakspytt. Jättejättegott blev det!

 Ut och räfsar lite löv.

Jag har kommit en liten (med betoning på liten) bit på väg. Som ni ser på bilden har vi utsikt över vattnet, fint ska det vara! *S*

Kecken, som har gummiverkstad en liten bit bort, annonserar sitt däckhotell som "all inclusive med havsutsikt". Vad sägs om det?! *fniss*

Sture åker in till sta'n och tömmer lite i hyreshuset. Kommer hem med en del bra grejor och en del som ska på tippen. Vi åker dit på kvällen och lämnar det som inte är något att spara. Jag tar en prommis hem i mörkret.

Kommentarer

 1. Åhå! Du har en ny sjukgymnast! Hoppas att det blir bättre. Fast på hela tiden har du inte fått träffa en läkare och det tycker jag är konstigt och fel - så länge som du haft ont nu.

  Vattenutsikt från båda hus är ren lyx, det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju lite knepigt. Jag kan kanske skrika hos vårdcentralen om en läkartid, men jag tror inte det hjälper. Den här sjukgymnasten är en fristående och förhoppningsvis har de lite mer vilja att komma tillrätta med mina problem. Jag vill tro det iallafall.

   Radera
 2. Hej Cornelia!
  Hoppas nu du får hjälp av den nya sjukgymnasten:)) Ditt bröd ser så gott ut jämt:)) Jag brukar göra filmjölksbröd på långpanna i ugnen, också väldigt gott:)
  Då har vi båda utsikt över vatten, det är lyx det:))
  Nu har jag pratat med min läkare och det visade inget fel på höftkulan, det var ju bra. Men nu misstänker han ju
  Trochanterit. Så jag ska gå till sjukgymnasten i Nov. Sedan får vi se om vi måste gå vidare med en Mr-röntgen.
  Jag tror jag håller på att bli galen, mer än vanligt;) för det värker så in i attan i benet:(( Det värsta är att jag inte sover bra. Men just nu så är det ju bara att gilla läget! Vi får kämpa på både du och jag med vår värk;)

  Må nu så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att det inte var fel på höftkulan, det är en jobbig operation att byta ut den. Men jag hoppas att du kan få hjälp mot värken iallafall!!!

   Radera

Skicka en kommentar