Ointressant

Ibland är jag faktiskt förvånad över att någon enda människa söker upp den här bloggen och faktiskt läser. Ingenting spännande händer det här, ingenting har jag att berätta och inga fina bilder att titta på heller.

Dagar som idag... jag har scrappat en bunt bilder, till kommande födelsedagsbarn. Det kan jag inte visa. Det tog många timmar av den här dagen. Jahaja.

Cyklade till Kvissle och var med på vattengympan. Röd baddräkt. Jaha. Simmade en kilometer och det känns ok i benet. Varken bättre eller sämre. Cyklade hem igen. Det började regna lite. Jaha.

Åt rester till lunch och scrappade mera.

På kvällen åkte vi iväg i ösregnet (det hade ökat allteftersom) för att handla lite nödvändiga saker, som lim till exempel. Och toarengöringsmedel och lite annat diverse. Regnet upphörde och himlen var helt fantastisk när vi åkte hemåt igen, men jag hade inte kameran med mej och mobilen lyckades inte alls med konststycket att föreviga det vackra.

Jahaaaaja. Om någon , mot förmodan, läst ända hit, så vill jag avsluta med att jag hoppas på en något mer spännande/intressant/händelserik dag imorgon.

Kommentarer

 1. Dina vardagssysslor är alltid lika roligt att läsa om. Jämt en massa gooooda mattips också. Alltid full rulle med det mesta. Bilderna är ofta makalöst fina och alltid illustrerande. Jahajaaaaaja. Så är det!

  Ser med spänning fram emot vad som händer här - alltid!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är lika intresserad av ditt liv, men där händer det ju nåt, liksom. Och så har du en fin, fin Anka som jag gärna tittar på hur många gånger som helst.

   Nåja. Vi håller kontakten, det gör vi. På ett eller annat sätt, då.

   Radera
 2. Vi läser också varje dag :)

  SvaraRadera
 3. Jag tittar in då & då men är dålig på att kommentera. Men alla lever vardagsliv som är interessanta även ditt! : )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är inte alls ute och söker kommentarer, jag tyckte bara igår att det jag hade att skriva var 100% ointressant *S*

   Hoppas att allt är bra med er! Har tänkt så mycket på Aprilvägen på sistone. Kanske dags att jag söker nån liten vik-timme, så jag får komma och känna på atmosfären igen..??!

   Radera

Skicka en kommentar