Misshandlad och torterad

Det är fasen inte skönt att bli behandlad med stötvågor. Men jag står ut och hoppas att det hjälper i paritet med hur det känns... för i så fall är det värt det.

Efter besöket hos sjukgymnasten på förmiddagen bär det iväg till jobbet, där jag tillbringar eftermiddagen och kvällen. Vi får med oss några ungdomar och äter middag på stan. Trevligt! Mindre trevligt är det på busstationen, där den här bilden är tagen innan vi åker hem igen. Alltså, busstationen i Sundsvall är ett tillhåll, varken mer eller mindre. De mest tvivelaktiga personer uppehåller sej i mängder där. Och en del av dem följer förstås med bussarna också, och beter sej inte trevligt där heller.

Jag är tacksam att jag har en sambo som förskonar mej från att åka buss till och från jobbet. Alldeles speciellt såna här kvällar.

Kommentarer

  1. Jag har också gjort samma undersökning som du. Väldigt obehagligt tyckte jag. Hoppas du får hjälp ialla fall o att dom hittade felet. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nja... riktigt vad felet är vet man väl inte, men just nu provar jag den här behandlingen iallafall och hoppas verkligen att den ska ge resultat, så jag får lite mindre ont och kan röra mej som jag vill igen.

      Kram på dej.

      Radera
  2. Ska det göra så ont? Ska man inte undersöka vidare? Måste man vara rädd för att åka buss? Äsch, så här negativt får det ju inte vara men är ändå glad över din privatchaufför!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmm... det var inte meningen att det skulle låta så negativt. Jag står ut med de där stötvågorna, även om det verkligen inte är skönt, och hoppas att de ska ge gott resultat. Att Navet, Sundsvalls busstation, är ett läskigt ställe är inget nytt heller.

      Men när jag radar upp det såhär så ser jag ju att jag låter som en gnällig kärring. Sorry.

      Radera
    2. Nej, nej - det var jag som lät negativ, inte du! Ibland är den här lilla rutan svår att uttrycka sig i och skriver jag på ipaden är det så krångligt att ändra sig.

      Jag tycker inte alls om att det ska göra ont, hoppas så att det hjälper i längden... och att det är obehagligt där på stationen är inte det minsta roligt och därför är det verkligen skönt att du får skjuts.

      Vet inte om jag fick till det bättre nu! :D

      Radera
    3. Jag tycker ju inte heller om att det gör ont, men blir det bättre sen så är det värt det!

      Idag ska jag skriva mer positivt! *S*

      Radera
  3. Jag hoppas verkligen att behandlingen hjälper... det är väl ultraljudsbehandling du får? Det är inte alltid så skönt men kan hjälpa. Inte vill man gå och ha ont! Näe då!
    Inte ska man behöva vara rädd för att åka buss heller... men tiderna verkar vara såna nu för tiden. Det är allt konstigt att det inte stävjas på nåt vis!!
    Krya på dig!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, det är inte ultraljud, det är nån sorts mekaniska stötvågor... jag googlade och kollade upp det litegrann. Det heter faktiskt just stötvågor.

      Jag vill så gärna bli mycket bättre och helst igår!
      Kram!

      Radera
  4. Har fått stötvågor för min dåliga rygg och tennisarmbåge. Superbra. Väl värt smärtan när behandlingen pågår. Läkningen är dessutom långvarig :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter hoppfullt! Tack för att du ger mej goda tankar!

      Radera

Skicka en kommentar