Min morfar är inte riktigt klok...

 - Min morfar är inte riktigt klok! har Emil meddelat sin mamma (med glimten i ögat, förstås). Men jag undrar jag... vem det är som är riktigt klok och inte? *S*

Den här bilden tog jag i torsdags när vi klivit av planet i Östersund. Emil hade haft kudden med sej och sovit gott under flera timmars resa och här trär han örngottet över huvudet och ser... inte riktigt klok... ut! *ha ha ha* Men han är härlig, den ungen, och bjuder på sej själv utan att tveka alls. Sånt gillar jag!

På ICA i Bommen annonserar de om KÖKs-ägg. Jag trodde att det stod på förpackningen också, så jag tog fram den och skulle fota. Men nähä, de är vanliga ägg ändå.

För vem i hela världen har någonsin hört talas om köksägg??! Hönsägg, strutsägg, krokodilägg och en hel del andra ägg... men aldrig någonsin har jag hört om något kök som lägger ägg???

Jag borde fotat skylten, så ni fått se. Sen funderar jag också på den där forumleringen "Ägg från gårdar i din närhet". Äggen är producerade i Forsbacka och det ligger, enligt Sture, i närheten av Gävle. Och Gävle ligger 18-20 mil från Sundsvall. Om man vill kalla det "i närheten" är ju en smaksak, men jag tycker nog att det borde finnas några hönor på närmare håll. Eller har jag fel?

Kommentarer

 1. Jag blev alldeles full i skratt nu😀 tokungen!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite stollig är han, men helskön!

   Radera
 2. Haha! Rätt praktiskt dock - alltid redo för en tupplur!

  Jag har liiiiite närmare till mina "köksägg" jag. Det är väl tjugo, trettio meter att gå... fast just nu är det låg värpning och jag fick lov att köpa ägg häromdagen. Inte alls lika goda! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Köksägg... jag kommer nog aldrig att glömma något så dumt. Egna ägg måste ju vara underbart, men jag har lite svårt för fåglar. De har så äckliga fötter! *S*

   Radera
  2. HAHAHAHA! "Hönsafötter, gulerötter, mager som en trana..." jag tycker att de har fina fossingar, jag - särskilt jämfört med människor! :D

   Radera
  3. "... den som kysser töserna, han har en festlig vana." *S*

   Smaken är som baken, delad. Jag har lite fågelfotsfobi, men gnagarfötter, till exempel, har jag inga som helst problem med. Vad är skillnaden, liksom??? Tår och klor på båda?!

   Radera
 3. Det är kul med ungdomar som bjuder på sig själva:-))

  SvaraRadera

Skicka en kommentar