Alice & Tess

Igår opererades Tess, som hade en ganska stor tumör i ett juver. Vi åker ut och hälsar på en liten stund och hon är vid god vigör, tycker jag. Rör sig väl och viftar på svansen. Men natten har varit tuff, då hon har haft mycket ont.

 En tratt modell större har hon fått med sej hem.

Alfred är också i Flata och kör lite gräsklippare. Allt som går att köra med är världens roligaste *S*

Att han blundar på bilden är en blunder... från min sida.

Alldeles i närheten av huset där Alice och Tess bor går dessa fina "mu-are" och äter gräs allt vad de orkar.


När vi senare har varit i Liden på ett litet uppdrag blir Sture akut hungrig och vi stannar till vid en hamburgeria. Själv var jag smart och åt lunch innan vi åkte hemifrån. Då var Sture såklart inte alls hungrig... Jaja, allt löste sej ju och jag behövde inte äta nån burgare idag.

En skogspromenad hemikring blir min eftermiddagsaktivitet idag. Kolla, vilka stora svampar! Min fot är i storlek fyrtiotvå...

Kommentarer

 1. Stackars Tess! Juvertumörer är så där lagom kul men hundar brukar fixa det bättre än människor, i alla fall. Tratten är nog det värsta… tur att mina hundar fick en body i stället. Troja trattade sig fram, hon, men även hon blev ju frisk!

  All lycka till fina Tess!

  Vet inte vad det är för svamp, men bra med storleksangivelse! Mina rosa uppenbarelser skulle passa bra där också - men nu är det höst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon såg ut att hantera tratten ganska väl också och svansen viftade, så jag hoppas på det bästa. Nästa vecka får de besked om knölen är av den snälla eller elaka sorten. Men nu är den ju borta, i vilket fall som helst och det är bra.

   Och ja, nu är det höst. Frost i morse igen och mössa och vantar på i eftermiddag. Brrrr!

   Radera

Skicka en kommentar