Orm!

Grejat och fixat och donat hela dagen. Till exempel har jag planterat om en del krukväxter. Stackarna, de får väl en chock och dör! *S* Hur som helst, så travade jag iväg ut till vårt lilla ruckliga uthus för att leta reda på nån sorts ytterkruka och just när jag böjde mej ner för att putta undan stenen som håller dörren stängd, så låg där en liten huggorm och väste åt mej. Usch. Liiiite läskigt är det med ormar. Den här ringlade sej iväg in under huset och försvann.

Jag hade såklart inte kameran med mej. Inte telefonen heller, så bilden har jag lånat.

Kommentarer

  1. Å jag som trodde att du varit modig (dumdristig) nog att fotografera huggormen i anfallsställning. Tur att det inte var så!

    Duktig har du varit som hållit igång. Själv var jag så väldigt trött efter gårdagens upprördhet och kanske väderomslaget också spelade in. Kanske, kanske blir det lite bättre orka-med- väder för mig framöver!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, jag hade ju ingen kamera... annars hade jag nog kanske varit så dum...

      Det ser ju faktiskt ut som om höstvädret är på väg till oss, så då blir det mera uthärdligt för dej och käraste Ankan. Låt oss hoppas på det! Fast här i norr kan det gärna få dröja sej kvar lite sommarvärme åt mej.

      Radera
  2. Fy bubblan för ormar! De gör nytta i naturen men jag vill inte ha någon i min närhet. Tur att den ringlade iväg.

    Lena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mmm... fast det bor kanske där, under vårt uthus?! Lite otäckt, särskilt eftersom vi har barn här på besök emellanåt.

      Radera
  3. Hej Cornelia!
    Ormar är vackra på "håll". Men när de överaskar sådär så är de riktigt otäcka! Får hoppas den inte bor där under uthuset.

    Må så gott
    Kramizar Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den kan få bo där under... men då kan den hålla sej UNDER! Ormar är lite läskiga, tycker jag också.

      Ha det fint!

      Radera

Skicka en kommentar