Sommar-onsdag

Efter förmiddagens lilla arbetspass med fortsatt fönsterfix, så blir det altanlunch med lite diverse plock ur kyl och frys. Vädret är helt strålande underbart, så...

... vi drar iväg till stranden där samma ungdomar som igår idag huserar tillsammans med ett barn istället för labrador. Barnet var lånat och labradoren utlånad, ifall någon undrar (det gjorde jag). Killens pappa dök också upp efter en stund och det var en pratglad typ. Oavbrutet snackade han med mej och Sture (sin son sa han ungefär bara "hej" till, sen var det bra med det) i FYRA(!!!!) timmar...!!!

Staketet av vasstrån här ovan är mitt "telefonklotter" medan pratet pågick. Jag ritar nästan alltid när jag pratar i telefon, men idag fick det bli annat fingertrixande, då varken papper eller penna stod till buds.

Hade inte molnen börjat torna upp sej över horisonten och en och annan regndroppe trilla ner så hade han nog pratat ännu... men nu fick vi ju en anledning att raskt plocka ihop och åka hem till våra utomhusstående fönster innan regnet kom på riktigt.

En liten skur blev det och vi kastade en presenning över fönstren innan vi kröp inomhus och gjorde oss lite onsdagsmys med tacos på tu man hand. Regnet upphörde rätt snart och jag ämnar att måla den sista fönsterkarmen samt runt ytterdörren en sista gång lite senare ikväll.

Kommentarer

  1. Nästan skönt med en regnskur... Vi är hemma och fyller på förråden, tvättar kläder mm. Tur att vi hann få in de torra kläderna innan skuren kom.

    Stiligt pratklotterstaket:)

    Ha det så gott i sommarvärmen som tydligen fortsätter hela sommaren!
    Lena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi fyller också på litegrann... mat måste man ha. Och för min del får det mer än gärna vara sån här värme huuuuur länge som helst! Älskar den!

      Radera
  2. Haha, telefonklottret var bra! Ta med en rulle silvertejp nästa gång, för säkerhetsskull!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Att tejpa igen munnen på karln med, eller vad? *S*

      Radera
    2. Ja, så klart! :D

      Radera
  3. Hej!
    Låter som du haft en bra dag:) Men jag håller med, ta med silvertejp haha!
    Nu har jag startat en blogg igen, som denna gång inte bara handlar om mig, vad jag har gjort och så. Utan den här gången handlar den bara om kaniner, vad jag har gjort med kaninerna, hur det har gått på hopptävlingarna m.m. Det kommer även att komma artiklar två ggr i månaden om kaninraser och kaninhoppning!
    Just det, du vet väl inte att jag tävlar i kaninhoppning med mina nya kaniner? Och du vet väl inte att jag har fått två nya kaniner heller, hahax)
    Bloggen heter www.kaninmys.blogg.se :)

    Mvh Elsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, det är mycket jag inte vet... men jag ska kika in i bloggen och uppdatera mej lite om ditt liv! Hur går det med Jessie? Rider du fortfarande eller är det de andra djuren som får all din tid nu?

      Kram på dej, tjejen!

      Radera
    2. Det går super, hon är så duktig så!
      Ja, jag rider en gång i veckan:)

      Kram

      Radera
    3. Härligt att höra, både att Jessie sköter sej och att hästarna finns kvar i ditt liv!
      Kram på dej!

      Radera

Skicka en kommentar