Onsdag

Börjar dagen med en cykeltur och känner mej som min gamla mormor, som varje morgon cyklade en mil. När det var sämre väder cyklade hon den "korta milen"... *S*

Utanför affären i Njurundabommen ser jag den här skylten. Lovvärt initiativ och eftersom skylten och vattnet finns en bra bit ifrån parkeringen, så är man ju tvungen att ta ut hunden ur bilen för att ge den vatten. Men... sen då? Sätter man tillbaka sin hund i den bastuvarma bilen och tror att man har gjort rätt, eftersom den fått en slurk vatten?

Jag är lite rädd för det, jag...

Jag passerar Dyket och det hade varit rätt skönt med ett morgondopp, det hade det. Men jag har inga badkläder med mej, så jag cyklar vidare. Sisådär tre kilometer kvar hem...

... till frukosten. Gott! Några hallon som jag plockade igår får toppa tallriken med frukt och en filskvätt. Hallon är inte mitt favoritbär, men Sture gillar det skarpt.

 Köper lite blommor till krukor och amplar. Planterar och är nöjd med resultatet.

Två besök på olika återvinningsstationer blir det också idag. Papper och tidningar lämnas i Kvissle och på kvällen åker vi till Svartvik med x antal meter gammalt uttjänt fårstaket (som en gång i tiden höll lilla valpen Mayon borta från komposten, där hon annars ville äääääääta upp allt som låg där, på briarders vis).

Kommentarer

 1. Hoppas verkligen inte att det är så, att hunden vattnas och sedan sätts tillbaka i bilen. Själv skulle ag inte våga ge min hund vatten från såna bunkar... finns så många onda människor och förresten kan hundarna vara sjuka och och och. Egenligen lovvärt iniativ men jag är för msstänksam av mig. Mayon? Fanns den före Dexter?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår så väl hur du tänker, men tanken är god, det är den.

   Mayon var min andra briard, efter Blaze. Hon blev bara 8 månader, förröntgades och hade typ E på höfterna...

   Radera

Skicka en kommentar