Kulturtorsdag

I dagens morgontidning kan man läsa denna annons. "Större" hundvalp. Okej, han är en blandning mellan jack rusell och shih tzu läser man sedan. Och har man minsta lilla kunskap om hundraser så vet man att det är två raser som inte direkt ligger på den större skalan.

Så... denna valp är säkert "större"... åtminstone lite större än en fluga! *S*

Möjligen menar annonsören att han är lite äldre än de vanligaste 8 veckorna som valpar ju är när de annonseras till försäljning?

Räddningstjänsten tycker att...

 ... ett träningspass i bassängen är en bra idé just idag. Det tycker jag också.

 Sedan åker jag hem för att baka lite bullar med ost respektive frön på. De är till...

 ... kvällens allsång på Murberget i Härnösand. Lars T, som brukar leda det hela, var väl i Döda Fallet och spelade teater. Martin Häggström vikarierade och gjorde det med den äran. Till sin hjälp hade han operasångerskan Anna Hanning. Hon har en Röst, hon! Wow!

Kvällens artist var Tommy Nilsson. Sjöng bra och pratade lite småtrevligt mellan låtarna.

Bortsett från att jag tyckte att volymen var för hög (vilket för övrigt den vithårige mannen framför mej också tyckte och skruvade ner volymen på sin hörapparat!) så var det en jättetrevlig kväll. Underbart väder och massor med folk. Dessutom fick vi sällskap av Vickan - extra plus för det!

Och det där med Kulturtorsdag, då?
Jo, nu är det tredje torsdagen i rad som jag är just "kulturell". Första gången var det Johan och jag som besökte Sinnenas konstpark i Ånge, när vi var ute och cyklade. Förra veckan var vi ju på teatern i Döda Fallet och så allsång med museiala muntrationer idag.

Får väl se vad vi hittar på nästa vecka?! *S*

Kommentarer

 1. Ja, det blir nog en en kolossalt stor hund, drt där!

  Kulturell i kvadrat är du, trevligt! För övrigt tycker jag att du ska öppna ett bageri, du gör så fantastiskt fint bröd alltid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, alldeles säkert en bjässe av sällan skådat slag *S*

   Radera

Skicka en kommentar